2777
2789
عنوان

جراحی فیستول

1315 بازدید | 10 پست

سلام میخوام تجربه م رو راجع به ابتلا به آبسه مقعدی و فیستول بگم

کاش در مورد این مشکل اطلاعات بیشتر بشه تا با درمان سریعتر برای کسی مشکلات اضافی پیش نیاد

اول بگم گول تبلیغ های دارو گیاهی و...غیره رو نخورید راه درمان فقط جراحی سنتی هستش

من 24/4 شروع کردم به تغییر سبک تغذیه م تقریبا 8الی 9کیلو اضافه وزن داشتم چاق نبودم ولی دوست داشتم تناسب اندام داشته باشم اوضام عالی پیش می‌رفت سه وعده ی اصلی و دو تا میان وعده میل میکردم با سالاد و میوه و خلاصه راحت بیرون روی داشتم و همه چی عالی بود که تقریبا کمتر از یک ماه بعد احساس کردم وقتی سجده میکنم سر نماز در ناحیه مقعد کمی درد دارم چون راحت شکمم کار میکرد اصلا به شقاق شک نکردم تا کم کم بیشتر شد کنار مقعدم هم درد میکرد دکتر رفتم بهم آنتی فیشر داد و متوجه آبسه نشد خلاصه هر دوروز یک دکتر رفتم تا اینکه خودم اینقدر سرچ کردم مطمئن شدم آبسه مقعدی شدم دکتر سوم که رفتم دکتر رفیعی تو کرج گفت میخوای بادارو خوب شی من از خدا خواسته گفتم چرا که نه روزی یه دونه سفاکسیم 400بهم داد با ملین آمدم خونه خوشحال که عمل نمی‌خوام چهارشنبه بود دارو خوردم فرداش تب و ارز شدید چند تا بیمارستان رفتم که خلاصه روز جمعه اورژانسی رفتم بیمارستان میلاد تهران متاسفانه سمت چپم هم آبسه شد در عرض نصف روز به لطف دکتر رفیعی که خدا ازش نگذره خلاصه ساعت 12شب دکتر لرستانی فلوشیپ کورلوکتال منو جراحی کرد گفت 50درصد احتمال فیستول داره داخل زخم رو با دستت تمیز بشور من مرتب میشستم اما برام سخت بود دست تو زخمم کنم تا اینکه مدتی بعد که زخمم تقریبا داشت جمع میشد دیدم درد دارم و خون میاد رفتم پیش خانم دکتر میترا اقدسی که ایشون زخم من رو مجدد چرت دادن گفتن باید گاز استریل رو بچپونی داخلش نگذاری تا گوشت نیومده بسته بشه چند هفته رفتم پیش دکتر اقدسی که برام زخم رو باز میکرد البته بیشتر سمت چپم بود آنم تقصیر خودم بود که همش میگفتم خون از سمت چپم میاد 

خب 

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  

لطفا میشه تجربتو بگی😥😥😥

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا میشه تجربتو بگی😥😥😥

سلام فقط دوستانه که دچار آبسه مقعدی و یا فیستول هستید حتما حتما با آب گرم خودتون رو شستشو بدید،اب سرد موضع رو ملتهب می‌کنه و درد شدیدی دچار می‌شید و اینکه حتما داخل زخم آبسه رو با گاز استریل پر کنید نگذارید تا داخل زخمتون عفونت هست بسته بشه باید باز نگه دارید تا گوشت کامل زخم رو بدون عفونت پر کنه 

لطفا میشه تجربتو بگی😥😥😥

یه مسئله ی دیگه اینکه اگر آبسه ی مقعدیشدین و زخمتون  باز هست و دکتر گفتن داخلش رو بشورید حتما گاز استریل داخل زخم بگذارید تا زود پوستش بسته نشه داخلش باید گوشت بگیره و عفونت ها خارج بشه و لگن آب گرم روزی 20دقیقه فراموشتون نشه گاز رو هم تند تند عوض کنید ان شاالله زودتر خوب بشید

بله پنج شنبه وقت ویزیت دارم تا به امید خدا وقت عمل بگیرم ببینم چی میشه .امیدوارم فیستول بسته شده باش ...

سلام بله با نخ بخیه فیستول رو بستن .دیروز ویزیت شدم خانم دکتر گفتن ظاهرش که خوبه مشکلی نیست حتما باید مجدد زخم باز بشه تا ببینند فیستول بسته شده وگر نه مجدد فیستول بسته میشه تا دو ماه دیگه. چهارشنبه وقت جراحی دارم دعا کنید ان شاالله بسته شده باشه

شما بعد عمل اول چقدر بعدش رو پا شدین برا کارهای خونه؟با وجودی که نخ داشتین

همین فرداش پاشدم خدارو شکر فیستول من کاملا قسمت پایین بود پر کل خیلی اذیت نداره چند روزی باید استراحت کنید ولی خیلی سخت نیست نخ رو چند روز بعد از عمل آروم آروم تکان بدید خیلی تاثیر داره