سلام میخوام تجربه م رو راجع به ابتلا به آبسه مقعدی و فیستول بگم
کاش در مورد این مشکل اطلاعات بیشتر بشه تا با درمان سریعتر برای کسی مشکلات اضافی پیش نیاد
اول بگم گول تبلیغ های دارو گیاهی و...غیره رو نخورید راه درمان فقط جراحی سنتی هستش
من 24/4 شروع کردم به تغییر سبک تغذیه م تقریبا 8الی 9کیلو اضافه وزن داشتم چاق نبودم ولی دوست داشتم تناسب اندام داشته باشم اوضام عالی پیش میرفت سه وعده ی اصلی و دو تا میان وعده میل میکردم با سالاد و میوه و خلاصه راحت بیرون روی داشتم و همه چی عالی بود که تقریبا کمتر از یک ماه بعد احساس کردم وقتی سجده میکنم سر نماز در ناحیه مقعد کمی درد دارم چون راحت شکمم کار میکرد اصلا به شقاق شک نکردم تا کم کم بیشتر شد کنار مقعدم هم درد میکرد دکتر رفتم بهم آنتی فیشر داد و متوجه آبسه نشد خلاصه هر دوروز یک دکتر رفتم تا اینکه خودم اینقدر سرچ کردم مطمئن شدم آبسه مقعدی شدم دکتر سوم که رفتم دکتر رفیعی تو کرج گفت میخوای بادارو خوب شی من از خدا خواسته گفتم چرا که نه روزی یه دونه سفاکسیم 400بهم داد با ملین آمدم خونه خوشحال که عمل نمیخوام چهارشنبه بود دارو خوردم فرداش تب و ارز شدید چند تا بیمارستان رفتم که خلاصه روز جمعه اورژانسی رفتم بیمارستان میلاد تهران متاسفانه سمت چپم هم آبسه شد در عرض نصف روز به لطف دکتر رفیعی که خدا ازش نگذره خلاصه ساعت 12شب دکتر لرستانی فلوشیپ کورلوکتال منو جراحی کرد گفت 50درصد احتمال فیستول داره داخل زخم رو با دستت تمیز بشور من مرتب میشستم اما برام سخت بود دست تو زخمم کنم تا اینکه مدتی بعد که زخمم تقریبا داشت جمع میشد دیدم درد دارم و خون میاد رفتم پیش خانم دکتر میترا اقدسی که ایشون زخم من رو مجدد چرت دادن گفتن باید گاز استریل رو بچپونی داخلش نگذاری تا گوشت نیومده بسته بشه چند هفته رفتم پیش دکتر اقدسی که برام زخم رو باز میکرد البته بیشتر سمت چپم بود آنم تقصیر خودم بود که همش میگفتم خون از سمت چپم میاد