ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من واقعا متوجه شدم مهمونی بودیم اومدیم ب همسرم گفتم انگار بدنم از تو ریخت ی حالی شدم
بعد کم کم حالم ی جوری بود ک ۳ روز بعد رفتم و قلب نمیزد
و من همچنان حالم بده از روحی
خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
نه ولی مشکلاتم زیاد بود. وقتی فهمیدم باردارم رفتم چکاپ شدم. فهمیدم تیرویید دارم. دکتر قرص داد. هفته بعدش شوهرم باید میرفت مسافرت و من با بچه هام دست تنها بودم. خیلی کار کردم. خیلی استرس کشیدم. به کسی هم نگفته باردارم. سونو قلب رفتم. قلبش میزد ولی هماتوم داشتم. لکه بینی خیلی خیلی کم که با شیاف رفع شد. ولی باز دوباره رفتم صدای قلب بشنوم گفته چند روزه ایستاده قلبش.