2777
2789
دلم برات سوخت عزیزم شاید بنظر بعضی ها دلیل پیش پا افتاده ای باشه ولی واقعا سخته ،کسی بعد طلاق پشتت ه ...

خیر خانوادم که گناه دارن سرافکنده میشن وگرنه گفتن اگه اذیتی جدا شو 

اما تو صورت شون که نگاه میکنم باز پشیمون میشم برمیگردم تو لونه خودم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برو پیش خانوادت نه بگو طلاق نه بگو قهر نه هیچی

فقط یهوچند وقت برو پیش خانوادت یک ماه حداقل تا بتونی یه تصمیم درست بگیری 

اصولا وقتی پیامی میزارم و میدونم یه عده قراره بعدش بی احترامی کنن پیام رو میزارم و دیگه جوابتونو نمیخونم تا اعصاب نازنینم بهم نریزه

دلم برات سوخت عزیزم شاید بنظر بعضی ها دلیل پیش پا افتاده ای باشه ولی واقعا سخته ،کسی بعد طلاق پشتت ه ...

من حتی خونم بالکن نداره میرم رو پشت بوم یه هوایی عوض میکنم 

حتی حوصله خیابون ندارم

به چه دلیلی برم خیابون با کی برم اصلا برم چی بخرم 

تو این سه سال نشد دیگه امیدی ندارم  ایقدم ازش کینه دارم که ظاهری دارم زندگی میکنم

خوب اگه جنگیدی اما فایده نداشت و میدونی شرایط طلاق رو داری از لحاظ خانواده حمایت میشی ؟؟ رو به یک حرفه ای برو چیزی که علاقه داری برو دنبالش   بازم من با طلاق موافق نیستم هرکی یک نظری داره شما عاقلانه فکر کن 

در انتظار ارامش . .♡
خیر خانوادم که گناه دارن سرافکنده میشن وگرنه گفتن اگه اذیتی جدا شو  اما تو صورت شون که نگاه می ...

عزیزم هنوز بچه ای با اینکه میگی سی خورده ای سالته

کسی که ازدواج میکنه سرافراز نمیشه که با طلاق گرفتن سرافکنده بشه 😐

یک هفته فکراتو بکن ببین آیا دوستش داری یا نه؟؟؟؟ 

برو پیش خانوادت نه بگو طلاق نه بگو قهر نه هیچی فقط یهوچند وقت برو پیش خانوادت یک ماه حداقل تا بتونی ...

چندین بار رفتم تک تنها هم رفتم اونکه نمیاد میگه مرخصی ندارم الکی میگه، اما چهره مظلوم پدر مادرم که می‌بینم میگم بین در و همسایه فامیل خجالت میکشن من جدا بشم

دوست من بعد بیست و سه  سال هنوز عین اسیرا زندگی میکنه حتی بچه اش رو اجازه نداره پارک ببره یا بره خونه ی مادرش. یرو خدا رو شکر که بچه نداری راحت جدا میشی دوست من بخاطر اینکه پنج دقیقه زودتر اومد دنبال دخترش دم مدرسه جنگ شد کلی کتک خورد 

من حتی خونم بالکن نداره میرم رو پشت بوم یه هوایی عوض میکنم  حتی حوصله خیابون ندارم به چه دلیل ...

چرا انقد طلاق رو بد میدونن آخه خب دو نفر نمیتونند زندگی کنن جدا میشن این کجاش بده ،منم جدا شدم سال ها پیش 

چندین بار رفتم تک تنها هم رفتم اونکه نمیاد میگه مرخصی ندارم الکی میگه، اما چهره مظلوم پدر مادرم که م ...

دیگه مثه قدیم نیس مردم دو روز حرف میزنن بهد یه موضوع یا یه فرد دیگه یرا حرف پیدا میکنن اگه بخاطر حرف مردمه که دهنم بسته باشه بهتره

شما  شاغل بودید چرا شغلتون رو از دست دادید؟ شرط نکرده بودید باید برم سر کار ؟ اجازه باشگاه رفتن ...

بله من شاغل بودم اینترنت ۲۰۲۰ کار می‌کردم

نه اون موقع میگفت کار ندارم اگه بخای کار کنی 

دیگه مثه قدیم نیس مردم دو روز حرف میزنن بهد یه موضوع یا یه فرد دیگه یرا حرف پیدا میکنن اگه بخاطر حرف ...

دقیقا 

من کار به حرف مردم ندارم

اما پدر مادر که نسل خودمون نیستن دلشون میشکنه

چرا انقد طلاق رو بد میدونن آخه خب دو نفر نمیتونند زندگی کنن جدا میشن این کجاش بده ،منم جدا شدم سال ه ...

من از طلاق بدم نمیاد وقتی عمرم جوونیم داره هدر میره 

فقط به فکر پدرمادرمم

وگرنه میتونم رو پای خودم وایسم و محتاج کسی نشم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز