2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همون بهتر که بچه نمیخواد با این حقوق کم 

منم کار به بچه ندارم 

مجردی برا خودم کسی بودم شاغل و مستقل 

الان هیچ 

میگم بزار برم تو اجتماع کار کنم کلاس برم بلکه روحیه ام عوض بشه

من سه ساله تو چار دیواری جز شوهرم که آخرشب میاد هیشکی  را نمیبینم

عزیزم حالا کار کردن و تحصیل کردت شما سرشو بخوره چون اونم خیلی زندگی ایده آلی نیست

بزاره یه تفریح داشته باشی باشگاه بری با خانواده ات باشی یه زندگی شاد داشته باشی وضع مالیش خوب هست؟

من 

اصولا وقتی پیامی میزارم و میدونم یه عده قراره بعدش بی احترامی کنن پیام رو میزارم و دیگه جوابتونو نمیخونم تا اعصاب نازنینم بهم نریزه

خب داره مادرید از بین می‌ره.سنت داره بالامیره. البته از این احمق بچه دار نشی بهتره چون بعدها با بچه ...

دقیقا حالا نمیدونی چه بلاها که سر من بدبخت نیاورده

خیلی خستم باور کنید من هیچ حسی دیگه زندگی ندارم

نه لباس میخرم نه جایی میرم میگم مثلا لباس بخرم که کجا برم کی منو میبینه مثلا دکور خونم عوض کنم که میخاد ببینه 

عزیزم حالا کار کردن و تحصیل کردت شما سرشو بخوره چون اونم خیلی زندگی ایده آلی نیست بزاره یه تفریح دا ...

خانوادم نزدیکم نیستن سالی دو بار میرم دیدن شون 

تنها آرزوم اینه تا پدر مادرم هستن برم کنارشون زندگی هستم 

اصلا سرنوشت خودم دیگه برام مهم نیست 

دلم فقط میخاد برم از این کابوس دور بشم

دقیقا حالا نمیدونی چه بلاها که سر من بدبخت نیاورده خیلی خستم باور کنید من هیچ حسی دیگه زندگی ندارم ...

کپی منی. جدا شو. مثل من نشو. تازه من بچه دار شدم هزاااااار پله بدتر شد زندگیم. شدم یه مادر مریض و افسرده و داغون. شک نکن. این مریضه و از زجر دادنت لذت می‌بره. از شکستند و گوشه گیریت لذت می‌بره. اصلا بچه دار نشو. بهت بگم با من و بچه هام چه ها که نکرد، همین الان در میری

خب وقتی بعداز سه سال هنوزم مخالف بچس من شبانه روز تو این چاردیواری تک و تنها بخدا روانی شدم من هیشک ...

از نظرم راه این مسئله طلاق نیست باید درستش کنی

در انتظار ارامش . .♡
اگ میتونی ی جور دیگ مشکلت رو حل کن واقعا طلاق خیلی بده

ازبس منو از طلاق ترسوندن 

بس تو همین خونه موندم 

بعضی مواقع میگم بیخیال حرف مردم مهم اینه خودم پاک زندگی کنم اما فقط از اینجا برم

خیلی خستم بخدا  باور کنید من دیگه حتی صحبت کردن تو جمع یادم رفته چون جمعی ندیدم که باهاشون هم ...

دلم برات سوخت عزیزم شاید بنظر بعضی ها دلیل پیش پا افتاده ای باشه ولی واقعا سخته ،کسی بعد طلاق پشتت هست؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز