2777
2789
خیلی سخته اره چرانیاد 

اولا که سعی کن یه جوری درستش کنی

بعدشم تو هم مهریه گیرت میاد هم بچه داری 

خودت بچت یه خانواده حساب میشین 

میتونی راحت خونه بگیری جدا زندگی کنید 

اما بازم میگم بخاطر بچه بیشتر فکر کن

عزیزم حتما برو پیش مشاور حتما حتما.ی ذره هم فکر نکن تو مشکل داشتی که رفته با کسی دیگه این ذات مرداست ...

بهش میگم ازمردونگیت خجالت نکشیدی فقط نگاه میکنه و پابه پای من اشک میریزه ولی ازش متنفرم فقط بچه هام تصمیمو سخت کرده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با اجازه استوارتر.خانوم گل های قشنگم انشاالله که همیشه دلتون شاد باشه و آدمهای درست و اتفاقات درست سر راهتون سبز بشن ی تایپیک دارم واسم گزارش بزنید .ممنون میشم

نگاه شرایط من فرق داره برا منی که بچه ندارم و کس کاری فامیلی اینجا ندارم هی باهاشون رفت آمد کنم مجب ...

ببین شرایط من با شرایط تو تقریبا یکیه 

منم از خانوادم دورم کار نمیکنم بچه هم ندارم فامیل کمی تو شهری که زندگی میکنم هست ولی دوست ندارم رفت آمد کنم 

ولی بعد از بالا 10 سال زندگی متاهلی اگر روزی قرار باشه جدا بشم،، توی یک شهر دیگه و تنها زندگی میکنم 

بهش میگم ازمردونگیت خجالت نکشیدی فقط نگاه میکنه و پابه پای من اشک میریزه ولی ازش متنفرم فقط بچه هام ...

عزیزم خیلی از مردها اصلا گردن نمیگیرن باز این خوب قبول کرده مطمئن باش اشتباه کرده خیلی سخت میدونم اما اشتباه و زنهای بی حیا و خونه خراب کن و چشم شور و شیطان زیاد هست که بخوان رابطه شما رو خراب کنن به نظرم ببخشش.بخدا خیلی از مردها اصلا قبول نمیکنن که اینکار کردن حتی محکم ترین مدرک هم داشته باشی.ببخشش گلم.این اشتباه از هرکی برمیاد ما معصوم نیستیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز