bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 664 عنوان بی بی چک 125 بازدید | 11 پست دوستای گلم یه سوال چند روز عقب بندازی بی بی چک بزنی نتیجش دقیق تره؟ خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞 1402/09/24 | 21:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32264 حداقل دو روز مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 664 حداقل دو روز دو روز؟ نشون میده دیگه ؟اخه من خیلی قبلا امتحان کردم و نا امید شدم امشب رفتم خریدم ولی میخواستم یه زمانی بزنم که دقیق تر باشه خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32264 ازمایش چندروز قبل موعد مثبت میشه؟ ازمایش رو اگر چند روز قبل بدیباید یکی دو بار دیگه هزینه کنی دوباره ازمایش بدیهزینش هر سری ۲۰۰ هزارهپس بزار همون ۲-۳ روز بعد مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 664 ازمایش چندروز قبل موعد مثبت میشه؟ ازمایش میدونم خیلی زود نتیجه رو نشون میده اما میخوام اول حداقل یکم مطمئن بشم بعد برم خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32264 دو روز؟ نشون میده دیگه ؟ اخه من خیلی قبلا امتحان کردم و نا امید شدم امشب رفتم خریدم ولی میخو ... باردار بودی و نشون نداد؟اکثرا برای همه نشون میدهولی یکی از دوستا من تو بارداریش کلا نشون نمیداد بارداره مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 664 ازمایش رو اگر چند روز قبل بدی باید یکی دو بار دیگه هزینه کنی دوباره ازمایش بدی هزینش هر سری ۲۰۰ هز ... من پنج شنبه موعدم بود که نشدم بنظرتون فردا بزنم؟ خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 664 باردار بودی و نشون نداد؟ اکثرا برای همه نشون میده ولی یکی از دوستا من تو بارداریش کلا نشون نمیداد ... نه منظورم اینه هر ماه میزنم میگه منفی و چند روز بعد پریود میشم اما همین منفی بودنش خیلی ناراحتم میکنه خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32264 نه منظورم اینه هر ماه میزنم میگه منفی و چند روز بعد پریود میشم اما همین منفی بودنش خیلی ناراح ... اینو کاملا درک میکنمبی بی چک منفی خیلی ناراحت کننده تر از یهو پری شدنه😁خوب میفهممشخب تو که میدونی همیشه تاخیر داریبیخیال بی بی چک شوبعد یک هفته نشدی اونوقت خوشحال شو و بی بی بزن مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 664 اینو کاملا درک میکنم بی بی چک منفی خیلی ناراحت کننده تر از یهو پری شدنه😁خوب میفهممش خب تو که میدو ... میدونی من دوره هام 21روزس تا حالا عقب ننداختم و همیشه جلو میوفته همیشه تا اون روز و یکی دو روز قبلش میزنم سری فرداش پری میشم الان خیلی میترسم خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 664 اینو کاملا درک میکنم بی بی چک منفی خیلی ناراحت کننده تر از یهو پری شدنه😁خوب میفهممش خب تو که میدو ... این ماه از کیت تخمک گذاری هم استفاده کردم خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞