بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در مورد دختری بی شیله پیله، ساده و مهربون بنام جلوه ست که برعکس درون زیبا چهره اش زیبایی خاصی نداره و از اقبال جلوه تمام خانواده ی مادری او چهره های زیبایی دارند مخصوصا امیروالا که باوجود مرد بودن خیلی مرد زیباییه. انقدر که وقتی بعد سال ها به ایران برمی گرده و قصد ازدواج داره همه ی دخترای فامیل و آشنا در تلاشند که نظر امیر والا رو جلب کنند تا اونا انتخاب بشند. جلوه که باور داره هرگز انتخاب امیروالا نیست با خود واقعیش با امیروالا روبروئه انقدر که امیر والا عاشق زیبایی سیرت جلوه می شه و این تازه شروع زندگی زنی هست که خیلی از ما هستیم چرا؟ چراشو در داستانی بخونید که زندگی واقعی امیروالاست.
حالا شرایط من بدتر ازهمه است خواهرانم یکی خوشگلتر از دیگری بخدا همه میگن من انگار خواهرشون نیستم بیش ...
چقدر من شبیه توام!!! خواهرام خیلی خوشگلن من هیچوقت اعتماد ب نفس نداشتم باهاشون عکس بگیرم! هیچ وقت کسی از قیافم تعریف نکرده ولی از اونا خیلی تعریف میکنن! جدیدا ب خاطر خیلیچیزا با خونوادم دیگه بهم خوش نمیگذره! دلم میخاد فاصله بگیرم از همشوووون! کاش بگذره این حال عن🥺