2789
عنوان

زشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 81 پست
همش    مژه کم دارم موهام کم پشت بینیم کمی انحراف داره ودندون نامرتب

مژه روغن کرچک شبا بزن یا سریتا

مو هم اگه مکمل بخوری خوب میشه احتمالا بخاطر هورموناته حتی روغن کرچک بزن به فقط سرت دو ساعت بمونه برو حموم.

اونا دو مورد دیگه پول میخواد راهکاری ندارم.

معجزه کن صبر مرا 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنظرم زشت بودن جنبه خوب ام داره.. آدم ها فقط واس خود تو! تورو میخوان!

ربطی به چهره نداره اول باید یکی پیدا شه که تو رو بخاد بعدش کم کم میفهمی به خاطر چی بوده 

ت‍‌وی ت‍‌ک ت‍‌ک ل‍‌ح‍‌ظ‍‌ات زن‍‌دگ‍‌ی‍‌م م‍‌ث‍‌ل ح‍‌رف "ح" وس‍‌ط اس‍‌م م‍‌م‍‌د ح‍‌س اض‍‌اف‍‌ی ب‍‌ودن م‍‌ی‌ک‍‌ن‍‌م :(
میشه بگی راجع ب چیه

در مورد دختری بی شیله پیله، ساده و مهربون بنام جلوه ست که برعکس درون زیبا چهره اش زیبایی خاصی نداره و از اقبال جلوه تمام خانواده ی مادری او چهره های زیبایی دارند مخصوصا امیروالا که باوجود مرد بودن خیلی مرد زیباییه. انقدر که وقتی بعد سال ها به ایران برمی گرده و قصد ازدواج داره همه ی دخترای فامیل و آشنا در تلاشند که نظر امیر والا رو جلب کنند تا اونا انتخاب بشند. جلوه که باور داره هرگز انتخاب امیروالا نیست با خود واقعیش با امیروالا روبروئه انقدر که امیر والا عاشق زیبایی سیرت جلوه می شه و این تازه شروع زندگی زنی هست که خیلی از ما هستیم چرا؟ چراشو در داستانی بخونید که زندگی واقعی امیروالاست.

حالا شرایط من بدتر ازهمه است خواهرانم یکی خوشگلتر از دیگری بخدا همه میگن من انگار خواهرشون نیستم بیش ...

چقدر من شبیه توام!!!  خواهرام خیلی خوشگلن من هیچوقت اعتماد ب نفس نداشتم باهاشون عکس بگیرم! هیچ وقت کسی از قیافم تعریف نکرده ولی از اونا خیلی تعریف میکنن! جدیدا ب خاطر خیلیچیزا با خونوادم دیگه بهم خوش نمیگذره!  دلم میخاد فاصله بگیرم از همشوووون!  کاش بگذره این حال عن🥺

❤️‍🩹