aniiila مدیر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 533 عنوان خاستگار | مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 23 پست یه خاستگار دارم میگه من با دانشگاه مخالفممحیطش برا ادم متاهل مناسب نیستولی با پوشش و این چیزا مشکلی ندارم.منم دودلم ک این محدود کردن حساب میشه ایاچون خودم بعضی وقتا به سرم میزنه که برم دانشگاه ولی شرایطش جور نمیشههههبعد بیخیال میشمم میشه یه صلوات بفرستی ک حاجت روا شم و ارامش پیدا کنم🚶♀️ 1402/09/24 | 21:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مشلب عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 13340 به نظر شماهم دانشگاه فضای مناسبی برای افراد متاهل نیست؟!! چتد سالته ؟
aniiila مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 533 به جز کار و دانشگاه و پوشش دیگه درباره چه چیزایی به شما آزادی میده یا محدود میکنه مثلا ... درمورد این که خونه ما با مادرش تو یه واحد باشه .گفت مشکلی داری؟ میشه یه صلوات بفرستی ک حاجت روا شم و ارامش پیدا کنم🚶♀️
aniiila مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 533 به جز کار و دانشگاه و پوشش دیگه درباره چه چیزایی به شما آزادی میده یا محدود میکنه مثلا ... زیاد باهم صحبت نداشتیم شناخت کمی ازش دارم میشه یه صلوات بفرستی ک حاجت روا شم و ارامش پیدا کنم🚶♀️
aniiila مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 533 چتد سالته ؟ ۲۱ میشه یه صلوات بفرستی ک حاجت روا شم و ارامش پیدا کنم🚶♀️
پژواک_کوهستان عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6391 درمورد این که خونه ما با مادرش تو یه واحد باشه . گفت مشکلی داری؟ خوبه که درباره ی محل زندگی ایندتون ازتون نظر خواسته بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
aniiila مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 533 به نظرم خیلی از فضاها ربطی به مجرد یا متاهل بودن بستگی به میزان خویشتن داری اون فرد داره و چق ... با یکی قبلا در شرو اشنایی بودن که بهش خیانت میکنه طرفم دانشجو بوده مشکل از اینم میتونه باشه؟! میشه یه صلوات بفرستی ک حاجت روا شم و ارامش پیدا کنم🚶♀️
پژواک_کوهستان عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6391 زیاد باهم صحبت نداشتیم شناخت کمی ازش دارم امیدوارم در آینده شناخت بهتری از هم داشته باشین 🤍انشاالله بهترین انتخاب رو داشته باشی و خوشبخت شی💚🤲 بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
پژواک_کوهستان عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6391 با یکی قبلا در شرو اشنایی بودن که بهش خیانت میکنه طرفم دانشجو بوده مشکل از اینم میتونه باشه؟! شاید به هر حال خیانت دیده و ضربه خورده💔 بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
aniiila مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 533 امیدوارم در آینده شناخت بهتری از هم داشته باشین 🤍 انشاالله بهترین انتخاب رو داشته باشی و خوش ... ممنونم💗 میشه یه صلوات بفرستی ک حاجت روا شم و ارامش پیدا کنم🚶♀️