aniiila مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 537 عنوان خاستگار 322 بازدید | 23 پست یه خاستگار دارم میگه من با دانشگاه مخالفممحیطش برا ادم متاهل مناسب نیستولی با پوشش و این چیزا مشکلی ندارم.منم دودلم ک این محدود کردن حساب میشه ایاچون خودم بعضی وقتا به سرم میزنه که برم دانشگاه ولی شرایطش جور نمیشههههبعد بیخیال میشمم میشه یه صلوات بفرستی ک حاجت روا شم و ارامش پیدا کنم🚶♀️ 1402/09/24 | 21:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtaregilan عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 2083 خودت ببین چقدر کار و دانشگاه و محیط بیرون برلت مهمه ، اگه زیاد مهم نیس ک کار کنی و زیاد تو جامعه باشی اشکالی نداره اگه خیلی برات مهمه کارو دانشگاه بیشتر فک کن همه چیز به علایق خودت بستگی داره یه عمر زندگیه
پژواک_کوهستان عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6401 به نظر من محدودیت فقط پوشش و اینا نیست اینکه اجازه ندی یه خانم جایگاه اجتماعی خودش رو بالاتر ببره و یا اینکه آگاهی پیدا کنه اینا هم محدودیته بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
aniiila مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 537 طرف خودش تحصیلات داشته چون به جایگاهی نرسیده میگه لازم نمیبینم میشه یه صلوات بفرستی ک حاجت روا شم و ارامش پیدا کنم🚶♀️
zizigoolootabeta عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 13541 https://www.ninisite.com/discussion/topic/12622059/سلام-نذر-صلواتبا اجازه استارتر عزیزم💜 خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)
شایدمعلم3 عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 2299 به نظر من محدودیت فقط پوشش و اینا نیست اینکه اجازه ندی یه خانم جایگاه اجتماعی خودش رو بالاتر ... عالی بود یعنی تازه این از پوشش مهمترررررررر
پژواک_کوهستان عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6401 طرف خودش تحصیلات داشته چون به جایگاهی نرسیده میگه لازم نمیبینم یعنی اینکه نمیخواد شما دانشگاه بری از روی تعصبه یا فکر میکنه دانشگاه رفتن آینده نداره؟؟ بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
aniiila مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 537 یعنی اینکه نمیخواد شما دانشگاه بری از روی تعصبه یا فکر میکنه دانشگاه رفتن آینده نداره؟؟ میگه که من خودم تا فوق لیسانس خوندم اینده ای برام نداشت.و اینکه دانشگاه برای متاهلا جای مناسبی نیست میشه یه صلوات بفرستی ک حاجت روا شم و ارامش پیدا کنم🚶♀️
پژواک_کوهستان عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6401 عالی بود یعنی تازه این از پوشش مهمترررررررر بله بعضی محدودیت ها واسه شخصه مثل تعصب زیاد روی پوشش بعضی محدودیت ها واسه شخصیته مثل حضور اجتماعی و دانایی بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
پژواک_کوهستان عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6401 میگه که من خودم تا فوق لیسانس خوندم اینده ای برام نداشت. و اینکه دانشگاه برای متاهلا جای مناسبی نیس ... یعنی هم آینده ای نمیبینه هم نمیخواد اجازه بده بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
aniiila مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 537 بله بعضی محدودیت ها واسه شخصه مثل تعصب زیاد روی پوشش بعضی محدودیت ها واسه شخصیته مثل ح ... میگه مشکلی ندارم جایی که محیط خانوما باشه کارکنی اگر دلت میخااد. میشه یه صلوات بفرستی ک حاجت روا شم و ارامش پیدا کنم🚶♀️
aniiila مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 537 یعنی هم آینده ای نمیبینه هم نمیخواد اجازه بده به نظر شماهم دانشگاه فضای مناسبی برای افراد متاهل نیست؟!! میشه یه صلوات بفرستی ک حاجت روا شم و ارامش پیدا کنم🚶♀️
پژواک_کوهستان عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6401 میگه مشکلی ندارم جایی که محیط خانوما باشه کارکنی اگر دلت میخااد. به جز کار و دانشگاه و پوشش دیگه درباره چه چیزایی به شما آزادی میده یا محدود میکنه مثلا حاضره برای بعضی انتخاب ها از شما مشورت بگیره و به نظرتون اهمیت بده بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
پژواک_کوهستان عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6401 به نظر شماهم دانشگاه فضای مناسبی برای افراد متاهل نیست؟!! به نظرم خیلی از فضاها ربطی به مجرد یا متاهل بودن بستگی به میزان خویشتن داری اون فرد داره و چقدر به چهارچوب های خودش پایبنده بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲