2777
2789
عنوان

مامانم یه دخترخاله داره

186 بازدید | 7 پست

که ۱۱سال پیش برای مایه خونه خریدتوتهران باما ۲۰۵میلیون حساب کرد درصورتی که قیمت خونه ۱۰۰میلیون بود خلاصه پولمون خورد خیلی ادعای مومنی میکرد به بچه یتیم کمک می‌کرد بعد کل فامیل گفتن سرتون کلاه گذاشته از املاکی پرسیدیم گفت سال ۹۱این خونه ۱۰۰تومن بیشتردوست نبوده سرتون کلاه گذاشته ماهم مدرکی ازش نداشتیم ازش شکایت کنیم ماهم باهاشون قطع رابطه کردیم خلاصه گذشت تااینکه همسایمون مامانش همسایه دخترخاله مامانمه گفت دخترخالت یه سال پیش برای پسرش دختری رو نامزد کرد صیغه خوندن دوست دخترپسرش بود گفت دختره یک میلیارد پسرشو تیغ زد رفت دبی دیگه برنگشت گفت هرکی به کسی بدکنه پاشومیخوره امیدوارم دخترخاله مامانم هیچ وقت عروسی پسرشو نبینه پسرش عاقبت بخیر‌نشه ایشالله

حق داری ناراحت باشی ولی من میگم کاش کارمای هیچ کسی رو بچش پس نده

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پسر بدبخت شون چه گناهی کردن ؟؟

حداقل خودشو نفرین کن 

خدایا می‌دونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین  هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمی‌خوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت می‌خوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت می‌خوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه می‌خوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

یه ملیارد کم بود کاش خدا بیشتر میزدش

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬

میدونم خیلی پول بوده و زجر کشیدین.ولی باور کن نفرین دو سر داره

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
حق داری ناراحت باشی ولی من میگم کاش کارمای هیچ کسی رو بچش پس نده

خیلی اذیتمون کرد زنش میومد به مامانم میگفت شوهرت زن داره شوهرمن اگه عکسشو بازن نشون بدن میگم فتوشاپه ولی شوهرتوهمه کارست اشک مامانمو درآورد رفت دوسال بعدش پسرش به بابام گفت خودم میرم عرق خالص میخورم بابام هم زن صیغه ای داره

میدونم خیلی پول بوده و زجر کشیدین.ولی باور کن نفرین دو سر داره

زنش به مامانم میگفت شوهرت زن داره شوهرت همه کارست ولی شوهرمن نمونست اشک مامانمو درآورد رفت بعددوسال پسرش به بابام گفتم خودم عرق ناب میخورم بابام هم زن صیغه ای داره چوبشوخورد