2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارسال انجام دادم و مثلا جای معروفی رفتم.فقط تو ابروی خودم کار کرد و اصلا حالت خاصی بهش نداد وگفت نچرال.من خودم بورم اما رنگ تیره تر برام زد و گفت اگه رنگ مواد روشن بزنم زود میره

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍
من انجام دادم‌اما برای ترمیمش‌نرفتم،اره راحت میشی از‌مدادکشیدن،حالت ابروهات مشخص میشه،روچهرتم‌خیلی ت ...

ابروهام خیلی به هم ریخته هستند یه مقدار هم تاج آبروم خالیه پس خوبه؟

من رضایت دارم .البته ترمیم نیاز داره دو هفته دیگه میرم 

یه ابروت کوتاه یکی بلند

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍
ابروهام خیلی به هم ریخته هستند یه مقدار هم تاج آبروم خالیه پس خوبه؟

ببین رفتی برات طراحی میکنه میبینی نظرمیدی طبق سلیقه خودت،منتهی‌میکروباتتو‌خیلی فرق میکنه،یامیکرونمیتونی مثل‌تتوابروهات روحالت بدی،تایه حدمحدودی میشه دستکاری کرد،اماآره خیلی خوبه من راضی بودم بشرط اینکه بری پیش کسی کخ کاربلده،برای میکروخیلی تحقیق کن چون دردسرمیشه بعدا

یعنی اگه بخوام پهن ترش کنه نمیشه؟

ببین فقط محدوده ی داخل ابروی خودتو کار میکنه.اگه بیرون بزنه جالب نمیشه و مصنوعی