2777
2789
عنوان

فیلم دیدم😔

519 بازدید | 35 پست

بچه هاراجب شفا و اعتقادب معجزه بود کلی گریه کردم باهاش خارجی هاهم خیلی بخدااعتقاددارن😔شمامعجزه دیدین بیایت تعریف کنین من خودم یبارپول پیشمون ۱۵ بود سال ۹۸ ک تازه همه چی سر ب فلک کشیدیهو  صاحبخونه بمون گف تا فردا بیشتربتون فرصت نمیدم قراردادبسته بودیم باهاش ولی میگف همه چی گرون شده باید یابیشترش کنین یابرین قراردادمونم دستی بود میگف من امضانکردم پلیس اومدگف بالاسرته حق باتوعه ولی بری برااعصابت بهتره میومدتوراهرو بم میگف گدا بدبخت مگ خیریس😭😭 یادم نمیره پول کرایه ماشینم نداشتیم هستین بگم بقیشو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فق اونجا ک میگی خارجی هاعم بخدا اعتقاد دارن😐

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡

وای بعضیا چجوری میتونن انقدر بدجنس باشن.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود... پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤ مرا از دور تماشا کن...من از نزدیک غمگینم...

پول گرایه نداشتیم بریم دنبال خونه توشهرغریب بودیم باشوهرم ساعت ۶ میزدیم بیرون تا۱۱ شب دنبال خونه همون شبم وقت داشتیم  میترسیدم برم خونه بدنم میلرزید ب بهانه نگاه کردن ب وسیله ها تومغازه ها  نگا میکردم ک ساعت ۱۰ بشه مغازه رو ببنده صاحبخونمون بره خونش نبینم بم چیزی بگ  همش تو راه رو میگف ب دخترش مامان اروم برو اینا وحشین نندازنت از پله😭😭😭

ابجی اسم فیلم رو بگو لایک کن

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات میفرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن. خدای من قسمت میدم به شب امشب نیمه شعبان خدایا ما رو دشمن شاد نکن خودت میدونی ما هیچکس رو نداریم و همه منتظرن ما زمین بخوریم و پشت سرمون حرف بزنن جان ابوالفضل جان امام زمان کمکی کن.خدایا میشه بیام بنویسم اون قضیه حل شددددد تمام شدددد خدایا ما بی کسیممم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز