2777
2789
عنوان

فیلم دیدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 35 پست
 پول گرایه نداشتیم بریم دنبال خونه توشهرغریب بودیم باشوهرم ساعت ۶ میزدیم بیرون تا۱۱ شب دنبال خو ...

بهش فکر نکن خداروشکر ک گذشت 

من تهدید ب مرگ هم شدم اما خدا خیلی بزرگتر از این حرفاس

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همون شب یکشنبه بود تمام مشاور املاکا بسته بودن  شوهرم گف یواش میریم ک نفهمن رفتیم داخل خونه  تو دلم گفتم  یهوویییییی بخداااا یهوییی گفتم یا عیسی مسیح تاحالا  ایمتو نیوردم تروخدا کمک کن 😭 یادم نمیره چشمشون  تواوج ناامیدی خورد ب ی مشاور املاک  شوهرم گف اقا پول پیشمون کمه عیب نداره ۱۵ میدیم با ۱ تومن کرایه خیلییی بود ولی گرونی بود یهو مشاور املاکیه گف هیچی نمیخای ی خونه داریم همون ۱۵ تومن😭😭😭کرایه ندادیم  برامون رنگش کرد اذیتمون نکرد و الان ۴ ساله داخلشیم 

صلوات فرستادم واسه امضات

فدات شم عزیزم منم برا حاجت دلت فرستادم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات میفرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن. خدای من قسمت میدم به شب امشب نیمه شعبان خدایا ما رو دشمن شاد نکن خودت میدونی ما هیچکس رو نداریم و همه منتظرن ما زمین بخوریم و پشت سرمون حرف بزنن جان ابوالفضل جان امام زمان کمکی کن.خدایا میشه بیام بنویسم اون قضیه حل شددددد تمام شدددد خدایا ما بی کسیممم

همون شب یکشنبه بود تمام مشاور املاکا بسته بودن  شوهرم گف یواش میریم ک نفهمن رفتیم داخل خونه &nb ...

پس از پسرخدای من کمک خواستی :) چ جالب ب هرکس ک میگم مسیحیم میگن نجس تو الان مسیح قبول داری

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡
بهش فکر نکن خداروشکر ک گذشت  من تهدید ب مرگ هم شدم اما خدا خیلی بزرگتر از این حرفاس

بخدا صاحبخونه جلو مامور بم گف داداشت بمیره عزیزت بمیره  گداگشنه نمیخام بمونی شوهرش خوب بود میگف ک  بمونین  باشوهرم رفتیم پیشش داد میزد میگف کرم ریختی برا شوهرم ک قبول کرده گفتم نامسلمون باشوهرم پیش شوهرت بودیم  بم تهمت نزن مامور ک اومد گف شکایتش کن نفرین میکنه  بخدا وصعشم توپ مغازه خونه  باغ و کلی زمین کشاورزی

پس از پسرخدای من کمک خواستی :) چ جالب ب هرکس ک میگم مسیحیم میگن نجس تو الان مسیح قبول داری

ابجی من مسلمانم ولی حضرت عیسی همه همراه پیامبر عظیم الشان حضرت محمد هستند همه هم مسیر هستن دور خدا بر همه پیامبران

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات میفرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن. خدای من قسمت میدم به شب امشب نیمه شعبان خدایا ما رو دشمن شاد نکن خودت میدونی ما هیچکس رو نداریم و همه منتظرن ما زمین بخوریم و پشت سرمون حرف بزنن جان ابوالفضل جان امام زمان کمکی کن.خدایا میشه بیام بنویسم اون قضیه حل شددددد تمام شدددد خدایا ما بی کسیممم

بخدا صاحبخونه جلو مامور بم گف داداشت بمیره عزیزت بمیره  گداگشنه نمیخام بمونی شوهرش خوب بو ...

جواب پس میده میفهمم چی میگی عزیزم

من مسیح رو ب عنوان ی انسان برگزیده از سمت خداقبول دارم  مثل حضرت محمد  و ...

ابجی من مسلمانم ولی حضرت عیسی همه همراه پیامبر عظیم الشان حضرت محمد هستند همه هم مسیر هستن دور خدا ب ...

من جایی بگم مسیحی هستم شروع میکنن به چرتو پرت گفتن واقعه شعور بعضی ادمارو نمیفهمم

جواب پس میده میفهمم چی میگی عزیزم

اتفاقا چن روز پیش پرسیدم گف همچنان درحال پول پارو کردنه گرون فرووووش بعد من میرفتم ارزون فروشی پول نمیرسید خرید میکردم بم میگف همسایه ها چی میگن یا باید بری یا ازماخرید کنی مهمان ک میومد میگف یا برین از اینجا یا مهمان دعوت نکن 

اتفاقا چن روز پیش پرسیدم گف همچنان درحال پول پارو کردنه گرون فرووووش بعد من میرفتم ارزون فروشی پول ن ...

چ بیشخصیتههه😐

2790
2778
2791
2779
2792