2777
2789
بله بعضی از خوابها واقعا بد و سنگین هستند ولی برای شما اینطور نیست. اتفاقا خوابت خوبه .به نیت امواتت ...

مرسی    بین ۷ تا ۱۰ صبح امروز خواب دیدم  روی پشت بام خونه مون   ی سگ بزرگ سیاه وحشی  میاد بهم حمله کنه   خیلی ترسیده بودم   بعد تا میومد نزدیکم نمیشد بعدم رفتم برم از پشت بوم بیرون درو بستم که نیام    بعد ی سگ   یا بیشتر بنظرم گربه کوچولو ملوس بود از دست اون یا همینجوری پیداش کردم آوردم         گاهی تو خواب فکر می کردم اون سگ توهم   بعدم بگم از سمت پشت بوم همسایه کناریمون میومد که باهاش هیچ ارتباطی نداریم و تا الان بگو یبار دیدمش 

تعبیر خاصی نداره 

باشه ممنون❤️❤️

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اره دوستش دارم ولی میتونه به این مربوط باشه که دبشب از دست کسی که اون متوفی خییییییییلی براش عزیزه ن ...

دقیق نمیشه گفت مگر اینه تو اون لحظه صداش زده باشی یا از فکرت گذر کرده باشه منطورم شخص متوفی هست

......

دقیق نمیشه گفت مگر اینه تو اون لحظه صداش زده باشی یا از فکرت گذر کرده باشه منطورم شخص متوفی هست

نه این طوری نبود 

بعد همین که تو خوابم دوباره فوت کرد سادات هست و تو خوابم لباس سبز تنش بود به این خاطره؟

خواب میدیدم حاملم ولی پدر بچه رو نمیدیدم دنیا اومدنشم دیدم ولی جنسیتشو یادم نمیاد🥺 @تهاجم & ...

حاملگی نماد مشکلات و سختی هاست و هر چه شکم بزرگتر باشه مشکلات بیشتر هستن و چون شما به دنیا اومدن بچه رو تو خواب دیدین یعنی فارغ شدین و از گرفتاری نجات پیدا کردین و بچه ای که دیدین خیر و برکتی هست که وارد زندگیتون میشه 

دقیقا همون معنی ایه پس از هر سختی خداوند اسانی را قرار داده 

مرررسی عزیزم لطف کردی  حتما واست حمد و صلوات میخونم موردی تداره خوابم رو واسه کس دیگه ای تعری ...

ممنون گلم لطف داری 

ایرادی نداره آخرش هم بگو برای شادی روحش صلوات بفرستند

......

حاملگی نماد مشکلات و سختی هاست و هر چه شکم بزرگتر باشه مشکلات بیشتر هستن و چون شما به دنیا اومدن بچه ...

که اینطور باشه ممنونم که جواب دادین❤️❤️🥰

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....