مرسی بین ۷ تا ۱۰ صبح امروز خواب دیدم روی پشت بام خونه مون ی سگ بزرگ سیاه وحشی میاد بهم حمله کنه خیلی ترسیده بودم بعد تا میومد نزدیکم نمیشد بعدم رفتم برم از پشت بوم بیرون درو بستم که نیام بعد ی سگ یا بیشتر بنظرم گربه کوچولو ملوس بود از دست اون یا همینجوری پیداش کردم آوردم گاهی تو خواب فکر می کردم اون سگ توهم بعدم بگم از سمت پشت بوم همسایه کناریمون میومد که باهاش هیچ ارتباطی نداریم و تا الان بگو یبار دیدمش
خواب میدیدم حاملم ولی پدر بچه رو نمیدیدم دنیا اومدنشم دیدم ولی جنسیتشو یادم نمیاد🥺 @تهاجم
اعتراف میکنم دوست دارمَت ! یک جور خاص ... کمی عاشق تر از حَوا کمی مَجنون تر از لیلی ... کَمی شیرین تر از فرهاد ... وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ... ماهی به دَریا ... وآدمی به نفَس ... وابَستگی دارد ... 😔🖤 ️
بله بعضی از خوابها واقعا بد و سنگین هستند ولی برای شما اینطور نیست. اتفاقا خوابت خوبه .به نیت امواتت ...
اره دوستش دارم ولی میتونه به این مربوط باشه که دبشب از دست کسی که اون متوفی خییییییییلی براش عزیزه ناراحت شدم این جوری شده؟ آخه اونی که ازش ناراحت شوم هم تو خوابم بود و ناراحت بود از مرگ این فرد