2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کلا خوشبختانه خواب هام تعبیر ندارن اما چون این یه فرد مرده تو خوابم بود میگم شاید تعبیر داره

یه فردی که الان مرده تو خوابم زنده بود ولی خب مریض بود و روی تخت افتاده بود من رفتم کرم واسش بزنم تو اون حین تو فوت کرد بعد تو خواب من خیلی گریه و ناراحتی کردم و خودم رو مقصر میدونستم بعد همون تو خواب اومد تو خوابم و گفت نه  تقصیر تو نیست و من باید اون لحظه فرشته مرگ رو مشاهده میکردم کلا تو خواب هم خیلی از اون جنازه ترسیدم چون اتفاق ها شب بود و جنازه رو تخت بود تا صبح بشه نمیدونم مهمه یا نه اون فرد سادات هم هست 

اینا همه اش تو خواب بود 

نظرت تعبیری داره؟

بگو تا حدودی میدونم 

خواب دیدم ی بچه دنیا آوردم دختر بود خیلییی ناز بود مظلوم نگام کرد چشاشو بست و خوابید همش مواظب بودم اتفاقی براش نیوفته الان ۵ روز از دیدن این خواب میگذره ولی چشای مظلوم اون کوچولو از جلوی چشمام نمیره🥺هنوز هم بچه نداریم😊

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

من کلا خوشبختانه خواب هام تعبیر ندارن اما چون این یه فرد مرده تو خوابم بود میگم شاید تعبیر داره یه ...

اگه مرده تو خواب زنده بشه خوبه

اگه مرده تو خواب زنده بشه و باز بمیره خواب خوبی نیست