2821
2789
عنوان

من خیلیییییییییی....

186 بازدید | 19 پست

بچه ها تروخدا کمکم کنید من 6ماهه نامزدم و بخاطر نامزدم جونمم میدم این چیز بدی نیستش که من خیلی دوسش دارم ولی اون داره سو استفاده می‌کنه دیروز بخاطر ی چیز مسخره قهر کرده از دیروز صبح تا الان پیام میدم جواب نمیده زنگ میزنم جواب نمیده بخاطر چی بخاطر اینکه پنجره رو باز کردم یزرذه هوا بخورم گرمم بود گفت ببند گفتم آخه گرمه ولی همون لحظه بستم 🙁💔

کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛

یک روز کامل آفلاین شو از همه جا برو بیرون بگرد آرایش کن به خودت برس عکس بزار استوری اصلا عین خیالتم نباشه قهر کرده خودش می‌فهمه دیگه قهر فایده نداره

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میشناسم نمیوفته ولی باشه دیگه زنگ و پیام نمیدم

چرا میفته

چون میدونه اخر تو کوتاه میای پررو شده

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم
چه اشتباهی

اشتباه شما که مشخصه از اول یه ادم مزخرفو شکاک و بد دل ساختین ازش چجوری میخوای کنارش یه عمر زندگی کنی هرچیزی حدی دارع عشقو علاقه تا یه حدی خوبه زیادیش این بلارو سرادم میاره اگه اینقد کوتاه نمیومدی الان تو این وضع نبودی

رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
اشتباه شما که مشخصه از اول یه ادم مزخرفو شکاک و بد دل ساختین ازش چجوری میخوای کنارش یه عمر زندگی کنی ...

میسه کاری کرد الان؟

کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛
2790
2823
2791
2779
2792