2777
2789
عنوان

چقدر بعضی از استادا بیشعورن

132 بازدید | 5 پست

دوران کرونا بیشعور تر شده بودن. کلاس باز میکردن میرفتن به کاراشون میرسیدن همش دانشجو باید کنفرانس میداد کل کتاب. بعدشم استاد طلبکار که این چه وضعیت نته و چرا هر چی صدات میکنم جواب نمیدی😐 خو لامصب اینترنت که قطع بشه منم صدای تورو ندارم که بفهمم قطع شدم😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا همین بود دوران کرونا همش این ور اون ور بودن مهمونی شون رو می‌گرفتن خوابشون رو کامل میزدن بچه هاشون رو غذا میدادن و ....خیلی خودخواه بودن من یه لحظه نتم قطع میشد دقیقا همون موقع صدا میکرد کافی بود ۱ ثانیه این ور اون ور بشه خشتک تو میپیچیدن دور سرت😂😂😂😂

من قرائتم خیلی ضعیف بود صدام کرد بخونم منم به جای خوندن درست یه کلمه رو خوندم تتلو!!معلمه قاطی کرد گفت همینه دیگه همش اهنگ های مستهجننننن گوش میدی دختره دریده😂😂

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲