2821
2789
عنوان

سلام

50 بازدید | 6 پست

من کلاس هفتم  خیلی استرس دارم به هر کسی میگم نمیتونه کمکم کنه اینقدر استرس دارم که امروز ساعت ۶نیم بیدار شدم چون امتحانا ی ترم هم داره شروع میشه همش استرس دارم  مثلا دیروز نتونستم به برنامم عمل کنم واسه همین خیلی خیلی ناراحتم میشه کسی برام یه برنامه بنویسه

هر روز چن ساعت میخونی؟

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر روز چن ساعت میخونی؟

راستش من ظهر از استرس درس خوابم نمی‌بره  خیلی کم خواب شدم  شب ها هم ساعت ۱۰و۱۱ میخوام و صبح هم ساعت ۷ میرم مدرسه البته از استرس یاعت ۶ بیدار میشم

راستش من ظهر از استرس درس خوابم نمی‌بره  خیلی کم خواب شدم  شب ها هم ساعت ۱۰و۱۱ میخوام و صب ...

دلیل استرست چیع؟اگه خوب بخونی برا چی استرس داری؟

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         
کلا آدم استرسی هستم خیلی هم درس میخونم طوری که گاهی اوقات استراحت نمیکنم  

خب مشکلت از برنامه ریزی نیس تو برو روانپزشک برات دارو بنویسه

2790
2823
2791
2779
2792