سی و دوسالمه خواستکارام همه تا بیست بودن بعدش اصلاااااا حتی یه دونه الان به نظرتون با آدم چند ساله میتونم ازدواج کنم وای خدای من ینی میشه منم ازدواج کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ازدواج چیزی نیس ک رو مد باشع یا از مد بیوفته کلا ی اتفاقه ک برا بعضیا بایدیع چون خانوادع و جو اینجوریع
اما در کل هرکی مگ من ازدواج نمکنم الکی ادم ب ی جایی میرسع ک خودش میخواد این اتفاق بیوفته
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
چه ربطی به مد بودن یا نبودن داره آمار کلی ازدواج که هست میتونین نگاه کنین وقتی شرایط اقتصادی بد با ...
صد در صد نسبت ب قبل سخت تر شده و کمتر چون با این گرونیا همش استرس و اذیته
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
باید بریم بمیریم چون هیچ دلخوشی نیست دیگ همه چ برمیگرده ب پول