2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 29 پست
اخه اونا سطح توقع بالا دارننن دختر بیست ساله میخوان😭

با همکارات دوست شو 

خودت دست به کار شو بیشتر وارد جامعه شو و به خودت برس که انتخابت کنن

ما در میان پیچكهای سبز دیوار جا میمانیم...🌿

انگار دیگه دوران ازدواج کردن کلا تموم شد. کسی ازدواج نمیکنه خیلی

والا دورو بر ما همه دارن ازدواج میکنننن حتی زن چهل ساله پنجاه ساله اما من هیچچچچچچچ کس برا ازدواج نمیبینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساده نگذر پشیمون میشی

اخه درست حسابی نبودن تا الان همشون یا سربازی نرفتن یا شغل درست حسابی نداشتن یا تحصیلات نداشتن 

خودم دانشجوی روانشناسی ام هدفم در اینده دکترای بالینی واقعا ننیتونم خاستگارایی با این شرایط قبول کنم اصلا تفاهم نداریم به نظرم 

ما در میان پیچكهای سبز دیوار جا میمانیم...🌿

نمیبینن منو اصلا انکار شبه رد شده از کنارشان هیچ پسری تو محل هیچ مردی حتی به زن طلاق داده یا زن مرده ...

اگه ازدواج نکنی بهتره تا با یک ادم اشتباه یا خیلی بزرگتر ازدواج کنی ، بعدا پشیمون میشی

الکیه ت ابان۳تا از اشناهام ک دوتاشون دوستام بودن ازدواج کردن اتفاقا همه ازدواجی شدن انکار

آمار ازدواج خیلی پایینه،حالا بگذر از سه تا ازدواج 

خدایا امیدوار بود آدمی به خیر کسان                                  مرا به خیر تو امید نیست،شر مرسان
اگه ازدواج نکنی بهتره تا با یک ادم اشتباه یا خیلی بزرگتر ازدواج کنی ، بعدا پشیمون میشی

بابا فدا سرم پشیمون شم ولی حداقل دوره نامزدی عقد رو بگذرونم با حسرت شدههههه انکار به چیز خالیه

آمار ازدواج خیلی پایینه،حالا بگذر از سه تا ازدواج 

ازدواج چیزی نیس ک رو مد باشع یا از مد بیوفته کلا ی اتفاقه ک برا بعضیا بایدیع چون خانوادع و جو اینجوریع

اما در کل هرکی مگ من ازدواج نمکنم الکی ادم ب ی جایی میرسع ک خودش میخواد این اتفاق بیوفته

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
ازدواج چیزی نیس ک رو مد باشع یا از مد بیوفته کلا ی اتفاقه ک برا بعضیا بایدیع چون خانوادع و جو اینجور ...

چه ربطی به مد بودن یا نبودن داره

آمار کلی ازدواج که هست میتونین نگاه کنین

وقتی شرایط اقتصادی بد باشه برای ازدواج بایدی وجود نداره

خدایا امیدوار بود آدمی به خیر کسان                                  مرا به خیر تو امید نیست،شر مرسان
چه ربطی به مد بودن یا نبودن داره آمار کلی ازدواج که هست میتونین نگاه کنین وقتی شرایط اقتصادی بد با ...

صد در صد نسبت ب قبل سخت تر شده و کمتر چون با این گرونیا همش استرس و اذیته 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
صد در صد نسبت ب قبل سخت تر شده و کمتر چون با این گرونیا همش استرس و اذیته 

خوب منم همین میگم

خوب منم همین میگم

باید بریم بمیریم چون هیچ دلخوشی نیست دیگ همه چ برمیگرده ب پول

باید بریم بمیریم چون هیچ دلخوشی نیست دیگ همه چ برمیگرده ب پول

اره دیگه پول مساوی با همه چیزه

پول اگه باشه نیازی به ازدواج هم نیست