2777
2789
عنوان

دلم گرفته..

76 بازدید | 13 پست

بامشاور صحبت کردم 20دقیقه 270تومن بخاطر همین  زیادمیام نی نی سایت  تاپیک میزارم چون ازنظر مالی روب راه نیستم چندجلسه بامشاور صحبت کنم ، شوهرم قبلا نامزددداشته یادم اون روزا عکس نامزدشو میزاشت توپیج راحت ولی الان واسه من حتی ی متن کوتاهم استوری نمیکنه فقط ب من میگه توعکس دونفره بزار توفلان کن.. حالم بدشد بهش گفتم چرااونموقع روشن فکربودی الان میگی ن میگ اونموقع خر بودم نمیفهمیدم الان واسه من عاقل شده ک نباید عکس بزاری هی خدا این تازه کوچکترین مسئله زندگیمون حالا بگین حق بامنه یا من حساسم 

🕊✨🤲🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حساسی

خب نمیشه ک همه چیز، یطرفه باشه خسته شدم توی هرمناسبتی میگ منواستوری کن تبریک بگو ولی خودش دریغ از ی ذره توجه دلم گرفته خب منم ادمم حس میکنم حتما اونقدر ک اونودوست داشت منودوستنداره

🕊✨🤲🏻

نه 

شمااقایون چرااینقدر پیچیده اید اخه من الان موندم چطور دوست داشتنشو باورکنم خیلی خودخواهه همش میگ من عکس دونفره بزارم درصورتی ک قبلا اونموقع میزاشته

🕊✨🤲🏻

خودمم قبلا ی ازدواج ناموفق داشتم 

خب دلیل نمیشه عزیزم داشته باشی هیچ چیزی در وجود تو و اون آقا تغییر نکرده مهم اینه بعضیا مخصوصا ما خانما نمیتونیم با کسی که گذشته داشته کنار بیاییم ولی بعضی خانما و یا اکثریت آقایون میتونن با یه مجرد باید ازدواج میکردی چون حساسی حالام در مورد اون فکر نکن هی کنجکاو نباش در موردش نپرس به شوهرتم بگو حق نداره خوب و بدش رو جلوتر بگه چون اون دیگه براش مرده

خب دلیل نمیشه عزیزم داشته باشی هیچ چیزی در وجود تو و اون آقا تغییر نکرده مهم اینه بعضیا مخصوصا ما خا ...

رفتارا وکارایی ک برای اون میکرد بامن اونطوری نیست گاهی حس میکنم توگذشتش مونده منو اندازه اون دوستنداره همش انتظارداره همه چیز واسه خودش باشه توجه، احترام، عشق 

🕊✨🤲🏻