2777
2789
عنوان

دلم گرفته..

76 بازدید | 13 پست

بامشاور صحبت کردم 20دقیقه 270تومن بخاطر همین  زیادمیام نی نی سایت  تاپیک میزارم چون ازنظر مالی روب راه نیستم چندجلسه بامشاور صحبت کنم ، شوهرم قبلا نامزددداشته یادم اون روزا عکس نامزدشو میزاشت توپیج راحت ولی الان واسه من حتی ی متن کوتاهم استوری نمیکنه فقط ب من میگه توعکس دونفره بزار توفلان کن.. حالم بدشد بهش گفتم چرااونموقع روشن فکربودی الان میگی ن میگ اونموقع خر بودم نمیفهمیدم الان واسه من عاقل شده ک نباید عکس بزاری هی خدا این تازه کوچکترین مسئله زندگیمون حالا بگین حق بامنه یا من حساسم 

🕊✨🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حساسی

خب نمیشه ک همه چیز، یطرفه باشه خسته شدم توی هرمناسبتی میگ منواستوری کن تبریک بگو ولی خودش دریغ از ی ذره توجه دلم گرفته خب منم ادمم حس میکنم حتما اونقدر ک اونودوست داشت منودوستنداره

🕊✨🤲🏻

نه 

شمااقایون چرااینقدر پیچیده اید اخه من الان موندم چطور دوست داشتنشو باورکنم خیلی خودخواهه همش میگ من عکس دونفره بزارم درصورتی ک قبلا اونموقع میزاشته

🕊✨🤲🏻

خودمم قبلا ی ازدواج ناموفق داشتم 

خب دلیل نمیشه عزیزم داشته باشی هیچ چیزی در وجود تو و اون آقا تغییر نکرده مهم اینه بعضیا مخصوصا ما خانما نمیتونیم با کسی که گذشته داشته کنار بیاییم ولی بعضی خانما و یا اکثریت آقایون میتونن با یه مجرد باید ازدواج میکردی چون حساسی حالام در مورد اون فکر نکن هی کنجکاو نباش در موردش نپرس به شوهرتم بگو حق نداره خوب و بدش رو جلوتر بگه چون اون دیگه براش مرده

خب دلیل نمیشه عزیزم داشته باشی هیچ چیزی در وجود تو و اون آقا تغییر نکرده مهم اینه بعضیا مخصوصا ما خا ...

رفتارا وکارایی ک برای اون میکرد بامن اونطوری نیست گاهی حس میکنم توگذشتش مونده منو اندازه اون دوستنداره همش انتظارداره همه چیز واسه خودش باشه توجه، احترام، عشق 

🕊✨🤲🏻