2777
2789
عنوان

کنکور

347 بازدید | 37 پست

بچه ها من واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم

هی دارم نا امید میشم و میگم نکنه باید بیخیال  بشم و فقط امسالمو واسه نهایی بخونم و کنکوری نخونم؟

هی فکر میکنم زمان کافی ندارم

هنوز شروع نکردم

منتظر معجزه ای برای شروع؟ 

پاشو همین الان کتاباتو بردار بخون 

اون شنبه ای که قراره پر قدرت شروع کنی هیچوقت نمیاد، مطمئن باش 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هدفت فک نکن به مسیری ک طی میکنی نگا کن ببین چطور پیش میری

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         
منتظر معجزه ای برای شروع؟  پاشو همین الان کتاباتو بردار بخون  اون شنبه ای که قراره پر قد ...

هی میخونم بعد بقیه رو میبینم که یه عالمه کلاس میرن اعتماد به نفسم میاد پایین 

من که ۵ ساله از کنکور دور بودم از بهمن پارسال شروع کردم پایه مو قوی کردم تا خود آذر طول کشید 

پیشنهادم اینه اگه پایه قوی نداری و کلا کشش نیست خودتو عذاب نده روزی ۴ ساعت تشریحی عمومی تخصصی بخون 

ولی تکلیف ۴۰۴ هم معلوم نیست که یازدهم رو کی باید ترمیم کرد و دوازدهم رو کی به خصوص که فقط خرداد رو گذاشتن فقط برای ترمیم 

هی میخونم بعد بقیه رو میبینم که یه عالمه کلاس میرن اعتماد به نفسم میاد پایین  

از کسی که ذهنتو به هم می‌ریزه فاصله بگیر 

کلاس رفتن هیچ فایده ای نداره و در ۹۰ درصد مواقع اتلاف وقته

فقط تست زدنه که میتونه کمکت کنه

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

مامانمم همینو میگه  ولی حتی قلمچی ام نمیرم

تو کانال های تلگرامی پر هست از آزمون های آزمایشی

شما بیشتر دنبال بهانه ای ظاهراً

حتی پی دی اف کتاب های تست هم موجوده، خیلی ها هزینه خریدشون رو ندارن و از پی دی اف شون استفاده میکنن و رتبه هم میشن! شما یا هدف داری یا بهانه 

دیگه خودت ببین با خودت چند چندی