2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخون توروخدا مثل من نشی پشت کنکور موندن داغونت می‌کنه روحیتو خراب می‌کنه حسابی امسالو سفت بگیر اگه بدونی روز اومدن نتایج چه حالی خواهی داشت یه ثانیتم از دست نمیدی الان

چون شروع از صفری قلمچی نرو چون از برنامه عقب میمونی و از درس زده میشی ، با یه مشاور خوب حرف بزن یه برنامه حسابی بچین و بخون مشاور کمکت میکنه. دیروز من از زبون یه آدم کاربلد شنیدم گفت امسال واقعا میشه که از الان شروع کنی شاید سالای پیش نمیشد ولی امسال نصفش برای معدله و شرایط فرق داره. درست حسابی هم معدل هم کنکور رو ببر جلو وقت از دست نده ناامید نشو به خدا موفق میشی البته اگه سریع به خودت بیای

برای یک زندگی معمولی 🖤

از بهمن تا تیر خوندین؟ 

من خیلی پایه ام ضعیف بود از بهمن خودمو عادت دادم روزی ۴ ساعت بخونم دیدم اشکال زیاد دارم فروردین رفتم کلاس ۹ ماه طول کشید تا مطالب رو برامون جزوه کنه و توضیح بده الانم بهم میگه سه ماه زمستون فقط جزوه و مثال ها رو چندین بار بخون زمان بگیر برای حل تست های ته جزوه 

از فروردین به بعد راحت روزی ۳۰۰ تا تست زماندار حل می کنی 

بخون توروخدا مثل من نشی پشت کنکور موندن داغونت می‌کنه روحیتو خراب می‌کنه حسابی امسالو سفت بگیر اگه ب ...

بنظرت بدون مشاور ام میتونم؟

چون خودم بلدم برنامه بریزم و مشکلم با اجرای برنامه ست

و میدونم مشاور ام فقط برنامه میده

نتیجه دلخواهت رو گرفتی؟

آره اصلا بلد نبودم آرایش الکترونی بنویسم مثلثات که هیچی الان خیلی بهتر شدم واسه دوازدهمی ها سوال حل می کنم ولی سرعت دستم پایینه تو حل تست گفتن با تمرین و تکرار حل میشه استاد میگه باید خیلی این زمستون تکرار کنم 

چرا به هدف فکر نکنه ؟ بیشتر توضیح میدی؟

به هدفش فکر کن زود دل زده میشه چون هنوز سرمایه ای نداره برا هدفش فک کنه 

مثلن من الن بیام ب خونه چن میلیاردی فک کن با پس انداز صفر قطعن ناامید میشم ولی اگ رفته رفته این پول رو جمع کنم برای خرید خونه میتونم ی روزی اونو بخرم 

اینم چون هدفش بزرگه و هنوز خیلی مونده براش سرمایه پس انداز کنه ب همین دلیل ناامید میشه

(منظورم از سرمایه اطلاعات درسی و هرچیز مربوط ب اونه)

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         
بنظرت بدون مشاور ام میتونم؟ چون خودم بلدم برنامه بریزم و مشکلم با اجرای برنامه ست و میدونم مشاور ا ...

ببین مشاور می گیرن ملت تا تنبلی نکن و از زیر کار در برن 

اگه انسان با اراده ای هستی یه برنامه پلکانی برای خودت رسم کن و کلا از حواشی دور شو 

فیلم و سریال هم کلا نبین مهمونی هم به نظرم نرو شروع می کنن از عمد چرت می گن و ناامیدت می کنن 

بنظرت بدون مشاور ام میتونم؟ چون خودم بلدم برنامه بریزم و مشکلم با اجرای برنامه ست و میدونم مشاور ا ...

آره مشاور کار خاصی نمیکنه ، واسه موفقیت تو کنکور فقط استمرار لازمه تمرین تکرار زیاد و همچین مرور به موقع 

به برنامت پایبند باشی بردی

برا قلمچی هم برنامه راهبردیشو دانلود کن از گوگل نگاه کن ببین میتونی یجوری بخونی که یه مدت بعد خودتو بهش برسونی

ولی در کل قلمچی سنگینه یکم امکان داره نا امیدت کنه قبل ثبت نام کردن حتما پی دی اف ها و برنامشو حسابی بررسی کن گزینه دو هم آزمون خوبیه برا شروع صفریا بهتره 

برای یک زندگی معمولی 🖤