2777
2789
عنوان

کشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 13601 بازدید | 184 پست

سلام، موضوع بحثتون رو دوست دارم، منو مامانم خیلی اهل کشتی هستیم، ولی مامانم همیشه اسرار داره کشتی کج باشه،. از بسکه نگاه میکنه دیگه حرفه ای شده، هیشکی نمیتونه شکستش بده

همیشه با خاله هام کشتی میگیریم، ولی تا حالا نتونستن مامانمو شکست بدن، خودمم که فقط یبار تونستم برنده بشم، برای اولین و آخرین بار خخخخخ 

خیلی خوب مبارزه میکنه، واقعا عشق میکنم وقتی میبینمش با خاله هام یا همسایه ها کشتی میگیره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همیشه با خاله هام کشتی میگیریم، ولی تا حالا نتونستن مامانمو شکست بدن، خودمم که فقط یبار تونستم برنده ...

جدی؟؟؟؟؟؟😍😍😍😍😍.   هورااااااااا. دو نفر کشتی گیر دیگه به جمع مون اضافه شدن 😍😍💋💋

رو احترام حساسم اگه ببینم کسی بی احترامی میکنه چه بزرگ باشه چه کوچیک بهش درس احترام میدم تا حالیش بشه

مرسی عزیزم، تازه به اسرار و تاکید پذیرفت که دیگه تو شکم ضربه نزنه، چون ضربه بسیار دردناکیه واسه خانما، بخاطر همین مورد دوتا از همسایه ها و فامیل دیگه باهاش مبارزه نمیکنن

مرسی عزیزم، تازه به اسرار و تاکید پذیرفت که دیگه تو شکم ضربه نزنه، چون ضربه بسیار دردناکیه واسه خانم ...

اره معمولا ما خانم ها بعد زایمان از ناحیه شکم ضعیف میشیم و آسیب پذیر 

رو احترام حساسم اگه ببینم کسی بی احترامی میکنه چه بزرگ باشه چه کوچیک بهش درس احترام میدم تا حالیش بشه
البته فقط موقع کشتی کج میزد تو شکم، کشتی معمولی نه، فقط در حد همون گلاویز شدن و خاک کردن طرف هست.

نه کشتی معمولی که از اسمش مشخصه فقط باید بچسبونی زمین. میگم درخواست بدم پیوی چت کنیم؟

سلام خواهر کنکور دادی بعدش باید بیای حرف بزنیم دیگه کافیه

💕