2777
2789
عنوان

کشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 13617 بازدید | 184 پست
عه خاله 15 ساله چرااااااااااااااااااااا اینو تعریف کن ببینم چطور شد اخه این از 17 ساله هم کوچ ...

قد و وزنش 50 و 162 بود ولی تونست گردمو قفل کنه شکستم بده محکم قفل کرد بعد مسابقه گردنم درد میکرد 

قد و وزنش 50 و 162 بود ولی تونست گردمو قفل کنه شکستم بده محکم قفل کرد بعد مسابقه گردنم درد میکرد

ای وای خاک به سرم خاله یعنی چی اخه چطور ممکنه با گردن قفل کردن برنده بشه     باید   کمرتو بچسبونه زمین  تا چند شماره بعد برنده بشه      تعریف کن ببینم کل مسابقه رو       

رو احترام حساسم اگه ببینم کسی بی احترامی میکنه چه بزرگ باشه چه کوچیک بهش درس احترام میدم تا حالیش بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای وای خاک به سرم خاله یعنی چی اخه چطور ممکنه با گردن قفل کردن برنده بشه باید کمرتو بچسبونه زم ...

مسابقه اینجوری بود که باید دعوا میکردیم تا یکی خسته میشد اگه اون یکی خسته میشد و توان ادامه مبارزه رو نداشت میباخت

کشتی نبود عزیزم 

مسابقه اینجوری بود که باید دعوا میکردیم تا یکی خسته میشد اگه اون یکی خسته میشد و توان ادامه مبارزه ر ...

الان تو در حالت ایستاده تسلیم شدی  یعنی ایستاده گردنتو قفل و تسلیمت کرد؟

رو احترام حساسم اگه ببینم کسی بی احترامی میکنه چه بزرگ باشه چه کوچیک بهش درس احترام میدم تا حالیش بشه
نه افتادیم زمین بعد گردنمو قفل کرد تو حالت ایستاده نه

ببینم نکنه از پشت گردنتو گرفته بود و از پایین کم پاهاشو دورت حلقه زده بود اره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اره از پشت گردنمو گرفت و تو حالت خفگی گذاشتم پاهاشم دور کمر و شکمم گذاشت

خیلی ناراحت شدم خاله  اخه اون 15 ساله ریز تر از تو بود چطور اجازه دادی که بره به پشتت اخه    

اره عزیزم خودمم شوکه شدم ولی ریز باشی سرعت عملت بالاست و راحت تر میتونی حریف رو شکست بدی

نه خاله من هضم نمیکنم    چون سرعت عمل کافی نیس باید قدرت و زور هم داشته باشه تا بتونه بهت فشار بیاره بااینکه خودم تو سنین کم تونستم بزرگا رو شکست بدم ولی بازم نمیتونم هضم کنم  چون تو زن عادی نیستی کلی کشتی گرفتی و   هم دخترای کم سن هم  قوی نیستن پس نمیتونم هضم کنم خاله    بخاطر من  دوباره باهاش مسابقه بده  و باختتو جبران کن      

نه خاله من هضم نمیکنم چون سرعت عمل کافی نیس باید قدرت و زور هم داشته باشه تا بتونه بهت فشار بیاره ...

البته عزیزم اون دختره علاوه بر سرعت عمل زور هم داشت .  درسته دخترای کم سن زور ندارن ولی بعضیاشونم قوین مثل خودت که تو 14 15 سالگی زنای 45 40 ساله رو شکست میدادی

اتفاقا امشب میاد خونمون هم قرارع با خودش مسابقه بدم هم مامانش . مامانش 40 سالشه

وایییییی خاله.  خدا انگار. صدای منو شنیده واقعا.     خاله. من درخواست دوستی میدم بهت.   اخر شب یا فردا.  بهم تعریف کن تو پیوی.  بعدشم اگه واس مامانش ببازی  عب نداره اما واسه دختره اصلا نباز. هر کاری میکنی بکن تا برنده بشی و اینم بگم که اول با دختره مسابقه بده. تا. تازه نفس تر مسابقه بدی چون اگه اول با مامانش مسابقه بدی حتی اگه برنده هم بشی.  خسته میشی و ممکنه بازم دختره تو رو بزنه زمین 

خودش اومد شکستش دادم دخترش امروز نیومده بود

خاله خودمی. عالیییی هستی 😍😍😍