2777
2789
عنوان

کشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 13617 بازدید | 184 پست
منم دوست داشتم عزیزم با دختر قوی مثل تو کشتی می‌گرفتم حتی اگه میباختم

نهههههههه حتی اگرم ببینم خسته شدی   خودمو تسلیم میکنم

رو احترام حساسم اگه ببینم کسی بی احترامی میکنه چه بزرگ باشه چه کوچیک بهش درس احترام میدم تا حالیش بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره همشون شکست دادم ب جز یک نفر

خب اون یک نفر همون 17 ساله بود دیگه اره؟؟؟؟  یا نکنه اینم زبونم لال یکی دیگه س؟

رو احترام حساسم اگه ببینم کسی بی احترامی میکنه چه بزرگ باشه چه کوچیک بهش درس احترام میدم تا حالیش بشه
اره عزیزم یک نفرشون تونست شکستم بده ولی بقیشون راحت بود شکست دادنشون

اون یک نفر همون 17 ساله رو میگی دیگه اره؟؟؟؟؟  یا اینم یکی دیگه از   کم سن هاس زبونم لال؟؟؟

نه عزیزم دلم میخواد با تمام قدرت مسابقه بدی حتی باختمم مهم نیست

بااینکه واسم سخته ولی باشه خاله جونم  

خب اون یک نفر همون 17 ساله بود دیگه اره؟؟؟؟ یا نکنه اینم زبونم لال یکی دیگه س؟

نه عزیزم من کلا چهار تا باخت داشتم یکی با خواهر زادم یکی با فامیلمون که 17 سالشه و یکی هم با یه دختر فامیلمون که 15 سالشه و اکثر اوقات از  دخترم بقیه کشتی ها رو که با سنین 20 و 30 و 40 ‌و 50گرفتم بردم

نه عزیزم من کلا چهار تا باخت داشتم یکی با خواهر زادم یکی با فامیلمون که 17 سالشه و یکی هم با یه دختر ...

عه خاله  15 ساله چرااااااااااااااااااااا     اینو تعریف کن ببینم چطور شد اخه   این از 17 ساله هم کوچیک تر بوده که