2777
2789
عنوان

کشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 13620 بازدید | 184 پست
اره اگه بلد باشه دختر کوچیک هم می‌تونه آدم بزرگ رو بزنه

تو خودت با سنین 13 و 14 کشتی گرفتی خاله؟؟؟؟

رو احترام حساسم اگه ببینم کسی بی احترامی میکنه چه بزرگ باشه چه کوچیک بهش درس احترام میدم تا حالیش بشه
آفرین خیلی خوبه منم دوست دارم با مبارز های جوون بیشتر مبارزه کنم بعضی وقتام با هم سن و سالام

اره   منو تو تیم خوبی میشیم     اما من اصلا نمیخوام شکستت بدم    حتی اگرم بتونم  کوتاه میام و میبازم 

رو احترام حساسم اگه ببینم کسی بی احترامی میکنه چه بزرگ باشه چه کوچیک بهش درس احترام میدم تا حالیش بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بازم عزیزم قوی بودی که تونستی 85 کیلو رو بلند کنی در کل آفرین دیگه باهاش مبارزه نگرفتی بعدا؟ یا بازم ...

قربونتم خاله بعد از اون هم  2 بار به روش کشتی معمولی مسابقه دادیم که بازم شکستش دادم

نه عزیزم حقیقته که قوی هستی خودتو دست کم نگیر اینمه زن بزرگتر از خودتو تونستی بزنی و شکست بدی . ما ه ...

نه خاله دست کم نمیگیرم ولی از ادعا کردن هم خوشم نمیاد میترسم خودنمایی بشه ابروم میره      اره خاله خوش به حالتون حداقل  جمع شما  قوی هستن  تو  جمع ها هیشکی بخاطر نداره جز منو مامانم 

اره ایکاش نزدیک بودیم با هم دیگه روزی یک ساعت کشتی می‌گرفتیم

از ذوق قش میکردم  

عالیه عزیزم. میگم از کسیم شکست خوردی؟

فقط از مامانم شکست میخورم هرزگاهی

اره عزیزم با چهار تا 14 ساله و 3 تا سیزده ساله کشتی گرفتم

خب  انشاالله که در برابر اینا تسلیم نشدی   اره؟؟؟  نگو که تسلیم شدی  

اره عزیزم با 5 تا 14 ساله و 2 تا سیزده ساله کشتی گرفتم فامیل بودن

بگو که همه اینارو شکست دادیی بگووووووو  چون اگه در برابر اینا هم ببازی نمیتونم هضم کنم  

منم دوست داشتم عزیزم با دختر قوی مثل تو کشتی می‌گرفتم حتی اگه میباختم

نهههههههه حتی اگرم ببینم خسته شدی   خودمو تسلیم میکنم