2777
2789
عنوان

کشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 13620 بازدید | 184 پست
تو عالییییییی هستی خالههههههه کاش نزدیک بودی و با هم کشتی میگرفتیم از حریف سرسختی مث تو خوشم میاد خ ...

جدی عزیزم خالت از دختر 18 ساله باخت؟ چند سالشه خالت قد و وزنش چنده چجوری باخت از دخترش نحوه باختشو نمیدونی؟

من اره تا جایی که یادم میاد شاید 5 سالم میشد که مامانم باهام ور میرفت و باهام کشتی میگرفت و داداشم ...

جدی عزیزم تو 11 سالگی خالتو شکست دادی؟ خیلی بی نظیری چجوری تونستی شکستش بدی خاله هاتو عزیزم بیشتر توضیح میدی چجوری کتکشون میزنی؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدی عزیزم خالت از دختر 18 ساله باخت؟ چند سالشه خالت قد و وزنش چنده چجوری باخت از دخترش نحوه باختشو ن ...

جدی عزیزم خالت از دختر 13ساله باخت؟ چند سالشه خالت قد و وزنش چنده چجوری باخت از دخترش نحوه باختشو نمیدونی؟

نه عزیزم ساکن تهرانم تهران 6 7 تایی باشگاه کشتی داره برای بانوان اتفاقا منم یه پسر دارم 25 سالشه ب د ...

عه جدی؟؟ چه خوب اصلا نمیدونستم تو تهران هم باشگاه کشتی برای بانوان هست   جدیدا تاسیس شده واسه بانوان یا از قدیم بود؟؟  واینکه با پسرتون هم کشتی گرفتین؟؟ البته الان که تو 25 سالگی کاملا بالغ شده میتونه شمارو بزنه زمین منظورم موقعیه که زیر 17 ساله بود 

رو احترام حساسم اگه ببینم کسی بی احترامی میکنه چه بزرگ باشه چه کوچیک بهش درس احترام میدم تا حالیش بشه
قربونت عزیزم منم دوست داشتم نزدیک بودیم با دختر پر قدرتی مثل تو کشتی می‌گرفتم اره عزیزم من با 10 11 ...

عه خاله ناراحت شدم خیلییی          از فامیل بود یا همسایه؟؟    اخه خاله به جای مشت و کتک باید از پاهاش میگرفتی و میکوبیدیش زمین و خودتو سریع مینداختی روش و قفلش میکردی میچسبوندیش زمین دیگههههههه  

رو احترام حساسم اگه ببینم کسی بی احترامی میکنه چه بزرگ باشه چه کوچیک بهش درس احترام میدم تا حالیش بشه
جدی عزیزم خالت از دختر 18 ساله باخت؟ چند سالشه خالت قد و وزنش چنده چجوری باخت از دخترش نحوه باختشو ن ...

خاله جونم 18 نگفتم  کاش 18 بود  متاسفانه 13 ساله بود دختر خالم که خالمو شکست داد   نهوه شکست خوردنشون هم اینطوری بود که 15 دقیقه با هم دیگه ور رفتن و هم دیگه رو کش و قوص دادن و  چند بار خالم  زیر گرفت از  دخترش موفق نشد  چند بار هم دختر خالم از خالم زیر گرفت موفق نشد  دیگه 15 دقیقه گذشته بود که یهو دختر خالم    خامو غافلگیر کرد و رفت زیرش و از پاهاش گرفت  زمین زد و  بلافاصله افتاد روش و همه جاشو قفل کرد چسبوند زمین وتا 10 شماره شمردم و تمام داورشون هم خودم بودم    دختر خالم13 سالشه  158 قد داره  60 کیلو وزن  ولی خالم 35 سالشه 165 قد داره  95 کیلو وزن   واس همین خیلی عجیب بود  فکرشو نمیکردم یه فیل در برابر یه مورچه ببازه

جدی عزیزم تو 11 سالگی خالتو شکست دادی؟ خیلی بی نظیری چجوری تونستی شکستش بدی خاله هاتو عزیزم بیشتر تو ...

راستش خودمم نمیدونم چطوری تونستم خاله   ولی اینو میدونم که از همون بچگی کلا زورم زیاد بود و توان بلند کردن وزن های سنگین و داشتم  خاله هامم که ماشاالله همشون  بزرگ جثه و سنگین هستن  ولی تو کشتی یکمی ضعیف هستن   منم   تو مسابقه  اول  چند بار جاخالی میدم میرم پشتشون چند تا مشت میزنم همینطوری خستشون میکنم بعد  چند دقیقه یهو میرم زیرشون از پاهاشون میگیرم میکوبم زمین و میفتم روشون  با اینکه ریزه میزه م ولی محکم قفلشون میکنم میچسبونم زمین تا 10 ثانیه   و تمام   یه بارم با یکی شون به روش کشتی کج مسابقه میدادم  از تکنیک جان سینا    استفاده کردم  نمیدونم دیدی جان سینا رو یا نه   عین اون رفتم زیر شکمش و بلند کردم رو شونه هام و  با کمر انداختمش زمین و تمام یعنی کلا یه بار تکنیک زدم و تسلیم شد خالم  یه بارم یکیشونو تا 60 ثانیه زیرم زور زد نتونست خودشو ازاد کنه یعنی به جای 10 ثانیه 60 ثانیه فرصت دادم شمردم ولی بازم  تسلیمش کردم

بعد خاله هات چند سالشونه عزیزم شکستشون میدی ؟ چجوری ضربه فنی و تسلیمشون میکنی

خاله هام رده سنیشون از 34 شروع میشه تا 50    دختر خاله هامم از 12 شروع میشه تا 36       بیشتر به روزش کشتی معمولی باهاشون مسابقه میدم و اخر سر  میزنمشون زمین و قفلشون میکنم و  میچسبونم زمین و 10 شماره تمام

جدی عزیزم خالت از دختر 13ساله باخت؟ چند سالشه خالت قد و وزنش چنده چجوری باخت از دخترش نحوه باختشو نم ...

اینو تکراری نوشتی خاله تو پست قبلی توضیح دادم  

عه جدی؟؟ چه خوب اصلا نمیدونستم تو تهران هم باشگاه کشتی برای بانوان هست جدیدا تاسیس شده واسه بانوان ...

خیلیاشونم عزیزم 10 15 سالی هست تاسیس شده اره تا قبل از 16 سالگی می‌تونستم شکستش بدم ولی از 16 سالگی به بعد نتونستم الانم دیگه باهاش مسابقه نمیدم

عه خاله ناراحت شدم خیلییی از فامیل بود یا همسایه؟؟ اخه خاله به جای مشت و کتک باید از پاه ...

فامیل بود عزیزم اره رفتم زیر پایش کبوندمش زمین ولی باز بلند شد و دوباره شروع ب حمله کرد نتونستم کنترلش کنم

خاله جونم 18 نگفتم کاش 18 بود متاسفانه 13 ساله بود دختر خالم که خالمو شکست داد نهوه شکست خوردنشو ...

واقعا برام تعجب اوره که دختر 13 ساله تونست زن 36 ساله رو بزنه خیلی راحت یعنی خالت نتونست خودشو از زیر دستش جمع کنه

راستش خودمم نمیدونم چطوری تونستم خاله ولی اینو میدونم که از همون بچگی کلا زورم زیاد بود و توان بلن ...

اره عزیزم جان سینا رو دیدم چجوری تو 60 ثانیه نتونست خودشو نجات بده چند سالش بود قد و وزنش چند بود چجوری آنقدر راحت تونستی کتکش بزنی واقعا تعجب میکنم