2777
2789
عنوان

کشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 13617 بازدید | 184 پست
خب واسه چی عصبی بودین ؟یه پسر با مامانش شوخی کردن و کشتی گرفتن

حرفت درست   ولی خب   ناراحت میشم  وقتی یه بزرگتر میبازه    حتی اگه به شوخی باشه  

رو احترام حساسم اگه ببینم کسی بی احترامی میکنه چه بزرگ باشه چه کوچیک بهش درس احترام میدم تا حالیش بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وا مگه میشه زن سی ساله زور نداشته باشه 😕

خب منم همین مغزمو درگیر کرده    اصلا گیریم که  قبول زور نداشته باشه   ولی خب یعنی تا این حد ضعیف بوده که از پس یه بچه 10 ساله هم نتونسته بر بیاد  

رو احترام حساسم اگه ببینم کسی بی احترامی میکنه چه بزرگ باشه چه کوچیک بهش درس احترام میدم تا حالیش بشه
باشگاه کشتی فرنگی می‌رفت

عه راس میگی خاله؟؟؟؟  حسودیم شد     خوش به حالش     شما ساکن کجا هستین؟؟؟   حتما ساکن مازندران هستین  چون تا جایی که میدونم تو مازندران واسه خانم ها باشگاه کشتی هست     من ساکن تبریزم   تو تبریز   هیچ باشگاه کشتی نیس  فقط داداشم بهم یاد داده تکنیک هاشو چون خودشم مربی کشتیه

چغر یعنی خیلی بد بدنو سفت ب آدم میچسبه نمیتونه آدم تموم بخوره

عه خاله چغر و سفت بودن بدن دلیل نمیشه که واسش ببازی   من بدنم سفت نیس ولی بازم زورم زیاده اما بازم دلیل نمیشه که ببازی نباز و     اون تکنیکی که گفتم و  انجام بده تا بتونی  از رو خودت بندازی کنار و بلند بشی  

من با دخترای زیر 18 سال مبارزه کردم همشونو بردم فقط یکیشون که 17 سالش بود منو شکست داد. شما چی مادرت ...

تو عالییییییی هستی خالههههههه  کاش نزدیک بودی و با هم کشتی میگرفتیم از حریف سرسختی مث تو خوشم میاد خب  یعنی تا به امروز   هر دختر زیر 18 سال که باهات کشتی گرفته رو  شکست دادی به جز یکیشون که 17 ساله بود؟؟؟؟ میشه اینو توضیح بدی؟؟ اینکه فامیل بود یا غریبه و قد و وزنش و نهوه شکست خوردنتو توضیح بده        و اینم بگم که  من حتی وقتی هم که سنم زیر 18 بود  هم برنده میشدم    حتی تو 14 سالگی هم دو بار مامانمو تسلیم کردم   خاله هامم همینطور    و مامانمم  تنها دختر زیر 18 که واسش باخته    فقط منم جز من به هیچ دختری نباخته ولی اگه ببازه من حالم  بد میشه  چون  نمیدونم یه اخلاقی دارم جز خودم اگه یکی یه بزرگ تر و شکست میده حالم بد میشه حتی الان شما هم که از باخت هاتون میگین من ناراحت میشم و میخوام  تلافی کنین و باختتونو جبران کنین   اینم بگم که خاله هام زیاد میبازن  دیروز یکیشون  با دختر 13 ساله خودش کشتی گرفت باخت

شما از چند سالگی خاله هاتونو دختر خاله هاتونو شکست میدادی از چند سالگی مبارزه رو شروع کردی و همون او ...

من اره تا جایی که یادم میاد شاید 5 سالم میشد که مامانم باهام ور میرفت و  باهام کشتی میگرفت و  داداشمم از من بزرگه 28 سالشه اونم از بچگیش کشتی کار میکنه  از بچگیش هم تا الان هر چی تکنیک تو باشگاه یاد میگرفت میومد رو من پیاده میکرد منم اینطوری یاد گرفتم کشتی رو  و  اولین بردم تو 11 سالگی بود که خالمو شکست دادم و  دومین بردم 12 سالگی بود یه دختر خاله 34 ساله کاراته کار داشتم اونو شکست دادم و  تو 13 و 14 سالگی هم به مامانم غلبه کردم و به روند پیروزی های پشت سر همش پایان دادم  

دقیقا

فک کنم شما کورد هستین   پس شما مث این ضعیف نیستین این زنه دوست مامانم بود ساکن اراکه   نمیدونم همه زنای اراکی اینطوری ضعیفن یا فقط این یکی اینطوری شد.  

ناراحتی نداره واقعا 😅😅😅

ای وای  این خنده های تو منو میترسونه  حس میکنم تو هم راحت اجازه میدی تا یکی که ازت کوچیکتره   تو رو شکست بده  

ای وای این خنده های تو منو میترسونه حس میکنم تو هم راحت اجازه میدی تا یکی که ازت کوچیکتره تو رو ...

اصلا متوجه حرفات نمیشم واقعا 

مگه وسط زمین مسابقه هستیم ؟بعدم قطعا بعضی وقتا بازی چیزی با بچه ها باشه سعی میکنم کاری کنم اونا برنده بشن چون از خوشحالیشون واقعا حس خوبی میگیرم 

ولی کشتی نگرفتم با بچه تا حالا 

اصلا متوجه حرفات نمیشم واقعا مگه وسط زمین مسابقه هستیم ؟بعدم قطعا بعضی وقتا بازی چیزی با بچه ها باشه ...

بله وسط زمین مسابقه هستیم چون در مورد مسابقه حرف میزنیم الان  دوما بازی رو منظورم نبود بازی معلومه خودت از قصد میبازی  من منظورم مسابقه س   

عه راس میگی خاله؟؟؟؟ حسودیم شد خوش به حالش شما ساکن کجا هستین؟؟؟ حتما ساکن مازندران هستین ...

نه عزیزم ساکن تهرانم تهران 6 7 تایی باشگاه کشتی داره برای بانوان اتفاقا منم یه پسر دارم 25 سالشه ب دخترم یاد میده بعضی فن ها رو 

تو عالییییییی هستی خالههههههه کاش نزدیک بودی و با هم کشتی میگرفتیم از حریف سرسختی مث تو خوشم میاد خ ...

قربونت عزیزم منم دوست داشتم نزدیک بودیم با دختر پر قدرتی مثل تو کشتی می‌گرفتم اره عزیزم من با 10 11 تا دختر زیر 18 مبارزه کردم تا الان جز یکیشون که قوی بود نباختم وزنش 60 کیلو بود قدشم 163هیچی عزیزم مبارزه معمولی کردیم فقط مشت و کتک کاری کردیم چون کشتی کج بلد نبود ده دقیقه مبارزه کردیم منو خسته کرد نشست روم قفلم کرد شکستم داد.