2777
2789
عنوان

کشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 13601 بازدید | 184 پست
ایبابا مامانتون الان خداروشکر بهتره؟ منم قلبمو انژیو کردم ولی بیشتر چون سنم رفته بالا بعد دخترم 19 2 ...

سلام بله خداروشکر بهتره  الان مسابقه هم میده   عااا ولی شمام خداروشکر سالم تر هستید   و  زور و قدرت ربطی به سن و سال نداره من تو باشگاه یه پیر زن 65 ساله دیدم که اینقدر تمرین کرده بود  فک کنم اندازه من زور داشت   شما که هنوز خیلی جوون تر از اون زنه 65 ساله هستید  پس نباید روحیه تونو  اینطوری ضعیف کنین  اینکه میگین دخترتون فرزه   خب شما هم میتونین فرز باشین چون لاغر و وزنتون  کمه   میتونین با سرعت مسابقه بدین   و در مورد تکنیک که میگین دخترتون بیشتر تکنیک بلده  ایا باشگاه میره؟؟؟؟ یا  تکنیک هارو از کجا یاد گرفته؟؟؟؟

رو احترام حساسم اگه ببینم کسی بی احترامی میکنه چه بزرگ باشه چه کوچیک بهش درس احترام میدم تا حالیش بشه
اره سه بار کشتی گرفتیم دوبار اون برده من یک بار بردم 24 سالشه و وزنش 75 کیلو قدش 167

پس وقتی تونستید یه بار  برنده بشید بازم میتوین  میخوام خاله الهام صدات کنم   ببین خاله الهام  تو این مسابقه ها حتی باورت نمیشه هوش از قدرت  و زور و تکنیک هم جلوتره یعنی اگه با فکر و برنامه و هوش مسابقه بدی باور کن هیشکی حتی منم نمیتونم شکستت بدم   مثلا یه مدلش اینه که  تو کشتی معمولی  معمولا نباید بزاری حریف به پاهات بچسبه   چون کارت تمومه میزنه زمین تو رو  باید قبل اینکه اون کاری کنه تو خیلی سریع بری زیرش و بچسبی به پاهاش بزنیش زمین و تو کسری از ثانیه خودتو بندازی روش بچسبونیش زمین  و یه تکنیک مهم هم بهت بگم چون  لاغر هستی میتونی انجام بدی ببین وقتی هم همه چی تموم شد و  حریف تو  رو چسبوند زمین  وقتی تا شماره 5 میشمارن تو خیلی سریع پاهاتو بیار بالا و یه گردن  یا شونه های حریف گیر بده و پاهاتو بخوابون اینطوری حریف میفته زمین و تو بلند میشی

رو احترام حساسم اگه ببینم کسی بی احترامی میکنه چه بزرگ باشه چه کوچیک بهش درس احترام میدم تا حالیش بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم شما دیگه با کدوم اعضای فامیل کشتی گرفتی؟ چند سالشون بوده بردید یا باختید

با همه دختر خاله هام کشتی گرفتم  من 7 تا خاله دارم هر کدوم هم 2 یا 3 تا دختر دارن  تو سنین مختلف از 12 ساله گرفته تا دوتاشون 36 ساله هستن همشونو شکست دادم تسلیمشون کردم ولی اونا یه بار هم منو نتونستن شکست بدن خاله هامو هم بدون باخت شکستشون دادم   فقط هرزگاهی مامانم میتونه منو شکست بده بقیه فامیل  توانشو ندارن

ما هم تو کشتی کج همینطوری هستیم هستیم تو کشتی معمولی هم تا پنج شماره میشماریم اگه نتونه حریف بلند شه ...

تو فامیل با  دختر و پسرای زیر 16 سال هم کشتی گرفتین؟

سلام بله خداروشکر بهتره الان مسابقه هم میده عااا ولی شمام خداروشکر سالم تر هستید و زور و قدرت ...

درسته عزیزم ولی جدیدا اضافه وزن گرفتم شدم 76 کیلو . اره دخترم دو سال باشگاه می‌رفت ولی الان 7 8 ماهه نمیره

پس وقتی تونستید یه بار برنده بشید بازم میتوین میخوام خاله الهام صدات کنم ببین خاله الهام تو این ...

راحت باش عزیزم. اره میشه ولی سخته مثلاً چند باری که منو قفل کرد زمین خیلی محکم منو چسبوند نمی‌تونستم تکون بخورم بعد چقر هست یکم سخته باهاش مبارزه کردن

با همه دختر خاله هام کشتی گرفتم من 7 تا خاله دارم هر کدوم هم 2 یا 3 تا دختر دارن تو سنین مختلف از ...

آها پس قوی هستی . اونا خاله هات ضعیفن؟ تو چند دقیقه شکستشون میدی چجوریه چند بار باهاشون مبارزه کردی . چجوری راحت شکستشون میدی عزیرم

درسته عزیزم ولی جدیدا اضافه وزن گرفتم شدم 76 کیلو . اره دخترم دو سال باشگاه می‌رفت ولی الان 7 8 ماهه ...

اره ولی واسه شما که 170 سانت هستید 6 کیلو اضافه وزن به حساب نمیاد پس واستون مانعی نداره     خب دخترتون  تو باشگاه  تو کدوم رشته ورزشی فعالیت میکرد؟

راحت باش عزیزم. اره میشه ولی سخته مثلاً چند باری که منو قفل کرد زمین خیلی محکم منو چسبوند نمی‌تونستم ...

عاااا خاله چغر تو مسابقه یعنی چطوری مثلا دقیق توضیح بده

آها پس قوی هستی . اونا خاله هات ضعیفن؟ تو چند دقیقه شکستشون میدی چجوریه چند بار باهاشون مبارزه کردی ...

خاله ها و دختر خاله هام ضعیف نیستن  تقریبا میشه گفت متوسط هستن  شاید بتونن  در برابر سنین پایین 17 سال برنده بشن فقط   منم یادم نمیاد شمارشش یادم رفته چون من از بچگیم تا الان بکوب تو فامیل و همسایه هر کیو دیدم  باهاش کشتی گرفتم  با خاله ها و دختر خاله هامم شاید تا به امروز بالای 20 بار کشتی گرفته باشم همشونو برنده شدم  با دختر خاله ها و خاله هام  به روش معمولی  کشتی میگیرم چون اونا کشتی کجی بلد نیستن  واس همین معمولی کشتی میگیرم  با تکنیک و ترفند های که از داداشم یاد گرفتم تعادلشونو به هم میزنم و  میفتن زمین بعد  کمر و دستاشونو میچسبونم زمین گاها تا 10 شماره میشمارم گاها تا 3 شماره ولی یه بار یادمه یکیشونو تا 60 ثانیه چسبیده به زمین نگهداشتم هیکلش هم دو برابر من بود  تایم مسابقه هامون هم 5 دقیقه  بعضیا 10 دقیقه  بعضی ها تو سه دقیقه هم خسته و تسلیم شدن