2777
2789
عنوان

چطوری میشه چاق شد ولی شکم نیاورد😐

281 بازدید | 22 پست

من زیر۵۰بودم 

با تلاش فراوان و کالری شماری شدم ۶۰ یه نمه شکم هم آوردم

الان یمدت بخاطر اوضاع روحی۳. ۴کیلو کم کردم، شکمم تخت شده ولی دلم میخا باز بشم ۶۰/۶۲ولی شکم نیارم

راهی داره بنظرتون؟ 

وقت باشگاه ندارم فقط

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پروفایلت خودتی

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم

چطوری با کالر شمار شدی ۶۰ ؟؟؟منم ۴۲ کیلوام با قد ۱۶۰ خیلییییی دوس دارم ۶۰ بشم ینی بزرکترین ارزومه

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

با پروتئین وزن اضافه کن با کربوهیدرات چاقیش میره تو شکم پهلو

پروتیین غذا منظورته یا از اون پودرا؟ 

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹
چی جوری شست شدی من دارم خل میشم نمیتونم

برو تاپیک چاقی ماه پیشونی 

گروه دارن کالری شماری کنن 

من پارسال عضو بودم

پروفایلت خودتی

نه 

چطوری با کالر شمار شدی ۶۰ ؟؟؟منم ۴۲ کیلوام با قد ۱۶۰ خیلییییی دوس دارم ۶۰ بشم ینی بزرکترین ارزومه

فقط خوردم 😂😐

میشد روزی۴۰۰۰کالری بخورم حتی

پروتیین غذا منظورته یا از اون پودرا؟ 

نه غذا منظورمه

گوشت و سفیده تخم مرغ و…

سعی کن حجم اصلی مواد غذاییت پروتئین باشه

کربوهیدرات هم از همه کمتر

روزی یدونه مولتی ویتامین بخور اگه مشکل کبدی نداری

منم خیلی لاغرم ۴۵ کیلوام چکار کنم وزن اضافه کنم

کالری شماااری

قرص زینک مولتی اهن

وای درد منم همینه

😂😂😂😂😂😂

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

نه غذا منظورمه گوشت و سفیده تخم مرغ و… سعی کن حجم اصلی مواد غذاییت پروتئین باشه کربوهیدرات هم از ...

مرسی عزیزم😍❤