2777
2789
عنوان

سقط هفته ۱۹

13276 بازدید | 133 پست

بچه ها سلام.

من باید در هفته ۱۹ سقط کنم در بیمارستان. 

تا حالا تجربه سقط و زایمان نداشتم و نمیدونم که قراره چقدر درد داشته باشه یا چه کارهایی میتونم انجام بدم تا روند سقط راحت تر و سریعتر باشه؟

ممنون میشم اگر تجربه دارید راهنماییم کنید.

میدونم ممکنه براتون دلیل سقط سوال باشه. من سندروم داون بچه ام توسط آزمایش های غربالگری، بعد سلفری و در آخر آمنیوسنتز مثبت و قطعی شده و لازمه سقط درمانی انجام بدم.

سلام عزیزم

من اگه جات بودم اینکار رو نمیکردم.مگه بچه ی سندرم دان جون نداره؟

من خودم تازه زایمان کردم

نصف این سنوگرافی ها و ازمایشاتی که تو این دوران میدی همش اشتباه در میاد

اصلا بهش اعتمادی نیست

و اینکه تا حالا چند نفر رو دیدم که بهشون قطعی گفتند بچه تون سندرم داون داره ولی بعد از تولد سالم سالم بودن

یکیش برادر خودم بود که گفتند این مشکل رو داره

ولی بعد از تولد دیدیم سالمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام.فک نکنم خیلی دردداشته باشه.شما چندسالتونه؟سابقه خانوادگی داشتین؟توی غربالگری عددntچندنشون داد؟& ...

۳۱ سالمه. سابقه خانوادگی نداشتیم. ان تی ۲.۳ بود که بر اساس crl جنین در محدوده نرمال بود اما سلفری دادم مثبت شد. 

آزمایش کاریوتایپ جنین دادیم گفتن کاملا تصادفی و اتفاقی در هر خانمی در هر بارداری ممکنه این مشکل پیش بیاد که متاسفانه برای ما پیش اومده بود

سلام عزیزم من اگه جات بودم اینکار رو نمیکردم.مگه بچه ی سندرم دان جون نداره؟ من خودم تازه زایمان کر ...

نه عزیزم اونایی که میگن سندروم داون داره و بعدا بچه سالم هست صرفا بر اساس غربال اول میگن. من کاریوتایپ جنینی دادم کروموزم ها استخراج شد و ۳ تا کروموزوم ۲۱ در هر سلول موجوده. 

بعلاوه تشکیل نشدن تیغه بینی و کم تحرکی زیاد جنین که نشون میده شدت داون جنین زیاد هست. 

من کامل توی پست اول نوشتم که در تمامی آزمایشات پیشرفته ژنتیکی سندروم داون بچه تشخیص داده شد و پزشکی قانونی تا استخراج کروموزوم های جنینی از مایع دور جنین و بدست آوردن کاریوتایپ اصلا اجازه سقط نمیده

سلام عزیزم من اگه جات بودم اینکار رو نمیکردم.مگه بچه ی سندرم دان جون نداره؟ من خودم تازه زایمان کر ...

امام علی ع یه صحبتی دارن که میفرمایند اگر هر کسی در موقعیت کس دیگر قرار بگیرد همان رفتار و تصمیمی را میگیرد که او گرفته است.

امیدوارم که هیچ وقت هیچ مادری در موقعیت من قرار نگیره ... چون واقعا تصوری که ما داریم از این که اگه جاش بودم فلان کار رو میکردم تا واقعیت اینکه وقتی واقعا جای اون قرار بگیریم فرق میکنه. چون اون تصوره و اون یکی واقعی 

منم ۱۶ هفته مثل شما سقط کردم ، اول قرص زیر زبونی و واژینال میزارن بعد که دردات شروع شد خونریزی میکنی  و دهانه رحمت باز میشه و جنین میاد پایین ، فقط واسه جفت باید حیلی زور بزنی تا دفع بشه واسه من ماما و دو تا دیگه ،دستاشونو داخل بود تا جفت کنده شده ، بعدش میری سونو ،اگه بقایا مونده باشی میری اتاق بیهوشی و دکترت کورتاژ میکنه. نفس عمیق بکش ، حدا بهت ارامش بده ، خیلی سخته از لحاظ روحی و جسمی ،امیدوارم از این به بعد برات روزای خوب بیاد

منم ۱۶ هفته مثل شما سقط کردم ، اول قرص زیر زبونی و واژینال میزارن بعد که دردات شروع شد خونریزی میکنی ...

ممنونم که جواب دادی.

شدت دردها چقدره؟ قابل تحمله؟ 

بعضیا میگن که مثل پریودی شدیده بعضیا میگن از زایمان بدتره. 

آیا بهمون مسکن میدن؟

ممنونم که جواب دادی. شدت دردها چقدره؟ قابل تحمله؟  بعضیا میگن که مثل پریودی شدیده بعضیا میگن ...

اولش مسکن نمیدن ، باید بهرحال یه مقدار درد رو تحمل کنی ، نگران نباش دردش قابل تحمله ، نفس عمیق بکش. کورتاژ فقط با بیهوشیه

سلام عزیزم من ۹هفته سقط کردم اول با قرص و آمپول خونریزی داشتم و جنین افتاد اما بقایای مونده بود آخرش کورتاژ شدم.

مال تو که جنین بزرگتره از اول کورتاژ کنی راحت تره لااقل درد و خونریزی الکی نکشی.چون احتمال اینکه رحم کامل تخلیه نشه هست.

و وقت و انرژی کمتری ازت میبره کلا عمل کورتاژ بیست دقیقه تا نیمساعت طول میکشه

عزیزم منم ان تی بالای سه بود و مستقیم دگتر گفت باید امینو بدی شنبه میرم امینو برام دعا کن خیلی میترسم از دستش بدم😔😔

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

سلام عزیزم من ۹هفته سقط کردم اول با قرص و آمپول خونریزی داشتم و جنین افتاد اما بقایای مونده بود آخرش ...

متاسفانه چون بچه استخون داره از اول کورتاژ نمیکنن. میگن احتمال پارگی رحم هست فقط بصورت زایمان طبیعی

عزیزم منم ان تی بالای سه بود و مستقیم دگتر گفت باید امینو بدی شنبه میرم امینو برام دعا کن خیلی میترس ...

عزیزم میدونم آدم خیلی نگران میشه ولی واقعا واقعا به احتمال زیاد بچه سالمه. اکثر کسانی که با من آزمایش دادن نی نی هاشون سالم بودن. 

اگر یک درصد هم خدای ناکرده نبود اینو بدون که روال طبیعی بارداری در همه خانمها واقعا دارای چالش های زیادی هست و کلا دکتر به من میگفت از بین بارداری های که اتفاق میفته ۴۰ درصد به تولد نوزاد ختم میشه ...

پس توکل به خدا کن و همه مراحل رو جلو بره ... انشاء الله خبر سلامتی نی نی تو بهم بدی...