2777
2789
عنوان

سقط هفته ۱۹

| مشاهده متن کامل بحث + 13414 بازدید | 133 پست
عزیزم منم ان تی بالای سه بود و مستقیم دگتر گفت باید امینو بدی شنبه میرم امینو برام دعا کن خیلی میترس ...

بعد از آمنیوسنتز حتما کامل استراحت کن. خم نشو. توالت فرنگی استفاده کن و کاملا صاف دراز بکش. مایعات و شربت زیاااااد بخور که آب دور جنین جبران بشه و کیسه زود خودش رو ترمیم کنه. 

چون با احتمال زیاد اکثرا نتیجه آمنیوسنتز سالم هست خطر سقط آمنیوسنتز رو باید مدیریت کنی ...

خود آزمایشش هم مثل سونوگرافی و آزمایش خون هست.

بعد از آمنیوسنتز حتما کامل استراحت کن. خم نشو. توالت فرنگی استفاده کن و کاملا صاف دراز بکش. مایعات و ...

توکل بخدا ایشالا سعی میکنم همشو انجام بدم من یه پسر کوچیکم دارم کارم سختره

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه چون بچه استخون داره از اول کورتاژ نمیکنن. میگن احتمال پارگی رحم هست فقط بصورت زایمان طبیعی

عزیزم🥺🥺

پس انشاالله راحت و زود برات بیفته.و دعا میکنم به زودی زود دوباره خدا یه بچه ناز و سالم بهت بده

باز خدا را شکر که غربالگری ها را جدی گرفتی و متوجه شدی. اگر نه یک عمر می خواستی بچه معلول بزرگ کنی. همکار من یک خانم بسیار مذهبی هست و پدرش هم آخوند هست . اما همکارم سه بار و سه تا از جنین هاش را در هفته ۱۹ تا ۲۱ سقط کرد. انگار مشکل مغزی و تشکیل نشدن کامل مغز داشتن. همکارم می گفت من اصلا نمی تونستم بچه معلول را بپذیرم. بعد از پنج بار سقط خداوند یک بچه سالم بهش داد

منم ۱۶ هفته مثل شما سقط کردم ، اول قرص زیر زبونی و واژینال میزارن بعد که دردات شروع شد خونریزی میکنی ...

سلام عزیزم. وقت تون بخیر.

امروز از یک نفر شنیدم که موقع سقط که بچه داره میاد بیرون ماما نمیاد کمکت و خودت باید بچه رو بیرون بکشی بخاطر همین مجبوری بچه رو ببینی.

گفتم از شما بپرسم ببینم همینجوریه؟ 

آخه من میخواستم به بیمارستان بگم بچه رو نشونم ندن که داغم تازه بشه

سلام عزیزم. وقت تون بخیر. امروز از یک نفر شنیدم که موقع سقط که بچه داره میاد بیرون ماما نمیاد کمکت ...

واسه من وقتی بچه اومد افتاد زیرم ،ماما و دو نفر دیگه بودن ، یکیشون سریع پارچه رو کشید روی بچه ،گفت نبینش بهتره ، اما من لحظه ای که افتاد ناخوداگاه دیدمش . غم انگیزه . خدا برای کسی نخواد

واسه من وقتی بچه اومد افتاد زیرم ،ماما و دو نفر دیگه بودن ، یکیشون سریع پارچه رو کشید روی بچه ،گفت ن ...

شما تازه سقط کردین؟ یا اگه قدیمیه بعدش مجددا بارداری سالم داشتین؟ 

نسبت به بارداری های بعدی هم دلشوره دارم از بس اینسری همش بد  آوردم

دو سال قبل سفط کردم ، باردار که شدم اما ۵ هفته سفط شد  

چقدر این بارداری عجیب غریبه...

همه اش فکر میکردم باردار میشی بچه دار میشی همین ... فقط زایمانت سخته  و درد داره و اینا ... الان بنظرم زایمان کردن و تولد نوزادی که سالم بغل بگیریش از همه مراحل دیگه اش آسونتره ... درد روحی اینکه بچه تو از دست بدی از صد تا زایمان سخت تره...

انشاء الله خدا بهت هر چند تا که دلت میخواد نی نی گوگولی و سالم بده همه غمها و سختی هاتو فراموش کنی

چقدر این بارداری عجیب غریبه... همه اش فکر میکردم باردار میشی بچه دار میشی همین ... فقط زایمانت سخته ...

سلام عزیزم ازمنم ازمایش غربالگری دوم ریسک پرخطرزده تریوموزی۱۸سندروم ادواردهس ازشما چ سندرومی بود ب منم دکتراگفتن این سندروم ربطی ب خانواده نداره وکم کسی رومیگیره

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
سلام عزیزم ازمنم ازمایش غربالگری دوم ریسک پرخطرزده تریوموزی۱۸سندروم ادواردهس ازشما چ سندرومی بود ب م ...

عزیزم من سندروم داون بود. منم نه سنم بالا بود نه توی فامیل سابقه داشتیم. فامیل هم نبودیم ... گفتن تصادفی اتفاق افتاده ولی من به چند تا مورد شک دارم نمیدونم آیا تاثیر داشته موقع لقاح یا نه ...

من دندونپزشکی رفته بودم همون روزا پشت سرهم و چون دیر دندونم بی حس میشه هر سری ۳ تا آمپول بی حسی میزدن تا بشه مراحل عصب کشی رو انجام داد ... و کلی هم قرص چرک خشک کن و مسکن خورده بودم ... در ظاهر اینجور چیزا تاثیری نداره اما من میگم شاید در شرایط تقسیم سلولی تاثیر گذاشته باشه ...

شما هنوز در مرحله ریسک پرخطر هستین. انشاء الله چیزی نیست و نی نی تو سالم بغل میگیری. میدونی که احتمال سالم بودن خیلی خیلی بالاتره نسبت به احتمال بیمار بودن... پس امیدوار و قوی باش

عزیزم من سندروم داون بود. منم نه سنم بالا بود نه توی فامیل سابقه داشتیم. فامیل هم نبودیم ... گفتن تص ...

ن .گلم چن تادکتررفتم گفتن بروسقطش کن چون قلبش سوراخه ازنوعasdوعدد ان تی ۲.۶بود وتوی انومالی افزایش یافته بودشده بود۶.۱وازمایشم t18شده بود۱.۶۰...ومنوفرستادن پزشک قانونی براسقط بچه ام من رفتم قاضی تاییدنکرد گف ازوقتت گذشته......بدمن ازدکترخاسم برام امینو واکوقلب بگیرنگرفت گف بی فاییده هس بچه ات مشکل جسمی وذهنی داره......ومن رفتم پیش ی دکتردیگه میگه ازوقت آمیینو وسلفری هردوتاگذشته.....من بداز۱۱سال حامله شدم سن هم ۲۵سالمه باشوهرمم فامیلیم

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
ن .گلم چن تادکتررفتم گفتن بروسقطش کن چون قلبش سوراخه ازنوعasdوعدد ان تی ۲.۶بود وتوی انومالی افزایش ی ...

مشکل قلبش با عمل خوب میشه؟ 

ان تیشم خوب بوده که. چقدر من دیده بودم کسایی که ان تی شون خیلی بالاتر از ما بود ولی بچه هاشون سالم بودن. من اگه بچه داون نمیداشت باز هم بخاطر ان تی باید اکو قلب میرفتم ولی کلا کار به اونجا نکشید و تایید شد

ن .گلم چن تادکتررفتم گفتن بروسقطش کن چون قلبش سوراخه ازنوعasdوعدد ان تی ۲.۶بود وتوی انومالی افزایش ی ...

ولی بنظرم چون مشکلت توسط آمنیو تایید نشده بازهم امیدوار باش میدونی تشخیص دکترها خطا داره. بعضی وقتها یسری نقص های جنینی هم خودش تا آخر بارداری برطرف میشه.

ولی بنظرم چون مشکلت توسط آمنیو تایید نشده بازهم امیدوار باش میدونی تشخیص دکترها خطا داره. بعضی وقتها ...

من تحقیق کردم درموردمشکل قلبش ۵۰.۵۰.هس ریسکش ک خوب دربیاد....اره توسنوانومالی دوتاکیست داخل سرش بود ولی خداروشکرمن هفته پیش رفتم گفت کیستای سرش ازبین رفته...فقط کیست هیگروماک پشت گردنش هس باقلب سوراخش هنوزهس...وبچه ای منم توسنوانومالی اصلاتکون نمیخوردزیادولی الان خداروشکرخیلی زیادتکون میخوره....ومن بارداریه پراز دردورنج دارم میگزرونم حتی دکترا ب من گفتن حالاک سقط نکردن خودش ب دنیابیاد دورازجون بچه ام زنده نمیمونه😭😭😭خیلی روزای سختی هس حداقل شمازودمتوجه شدین ی کم دردش کمترهس...الله جان بت صبربزرگی بده وبهمون نی نی های سالم بده وایجورموردازمایش الهی نگردیم