2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید خیلیا بگن ک تو ی هفته اخه نه نمیشه ولی من دقیقا از روز اول بارداری بشدت هوس میکردم تهو داشتم فکر میکردم بخاطر عفونت گلوم هست پریود نمیشدم کلی پیاده روی و ورزش کردم ک پریود بشم ولی نشدم رفتم سونو بدونم چرا دیر پریود میشم چند ماهی بود پریودیم نامنظم بود گفت تنبلی خفیف داری میخواستم تنبلی رو درمان کنم ب دکتر گفتم ک یکی دوهفته پیش اقدام بودم گفت آزمایش بده و خیلی عجیب جواب مثبت شد همین دیروز هم رفتم سونو ساک تشکیل شده بود ایشالا هرچی هست خیر باشه برات عزیزم

مگه ۲ روزئه علائم معلوم میشه تازه بچه داره شکل میگیره چطوری به هوس رسید توهم نزنید دیگه

دقیقا من همینطور بودم ی هفته بعد اقدام تهو داشتم هوس میکردم فکر میکردم بخاطر عفونت گلوم هست درحالی ک باردار شده بودم برای خودمم عجیب بود

دشمنت حامله باشد ....این حرفا چیه

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
دقیقا من همینطور بودم ی هفته بعد اقدام تهو داشتم هوس میکردم فکر میکردم بخاطر عفونت گلوم هست درحالی ک ...

ببخشید چند بار اقدام کردید جواب داد؟

مشکل خاصی داشتید یا ن بخاطر اینکه تنبلی تخمدان دارم تو عقدم دکتر گفت فعلا نه سه‌ماه قبل اقدام بیا قرص بدم بت 

لطفا سر به سرم نذارید من لوسم😢😔🥺
ببخشید چند بار اقدام کردید جواب داد؟ مشکل خاصی داشتید یا ن بخاطر اینکه تنبلی تخمدان دارم تو عقدم دک ...

چهاربار ولی مثل اینکه تو همون اولین اقدام گرفته

میخوای بلافاصله بعد عروسی باردار بشی؟

چهاربار ولی مثل اینکه تو همون اولین اقدام گرفته میخوای بلافاصله بعد عروسی باردار بشی؟

آره بعد عروسی میخوام زود باردار شم چون عقدمون هم طولانیه یک سال و خورده ای که ۵ ماهش گذشته 

لطفا سر به سرم نذارید من لوسم😢😔🥺