2777
2789
عنوان

خسته شدم

94 بازدید | 11 پست

سلام من 15 سالمه و کلاس دهمم از اول آذر تا حالا آنقدر فشار روم بوده که حس میکنم دارم دیوونه میشم سختی درسا یه طرف چند روز پیش المپیاد زیست هم شرکت کردم و عین چی دارم درس میخونم خونوادم خیلی رومخمن حالا شایدم خیلی نه ولی خوشم نمیاد ازشون یه ابرو برداشتن ساده نمیزارن انجام بدم دوستام همه موهاشون رنگ کردن من نمیگم کار اونا درسته ولی نمیخام به خاطر همچین چیز ساده ای خجالت بکشم گوشی درست درمونی هم نمیخورن برام الان نصف کلاسمون آیفون 13 دارن اونوقت من یه سامسونگ ساده هم ندارم🤦‍♀️ اختیارم دست خودم نیست برای یه مو کوتاه کردن ساده هم باید التماسشون کنم هفته پیش یواشکی نت خریدم که چهارتا فیلم درسی دانلود کنم و بخاطر علاقه ای که به خرگوش دارم هم چهار تا عکس ازاونا دیدم بعد امروز صبح مامانم اومده میگه اگه شارژ میخواستی به خودم میگفتی نکه قایمکی بگیری انگار بهشون بگم اونام میگن اوکی بیا 

خیلی عصبی و حساس شدم در عرض 1 ماه تمام دوستای صمیمیمو از دست دادم و این حس که همیشه مزاحم و سربار همه ام هیچ وقت ولم نمیکنه چیکار کنم یکم شاد باشم از وقتی یادمه ناخونکاریو دوست داشتم بهشم رسیدم ولی همیشه با خودم میگفتم از 15 سالگی به بعدم میرم تجربی باگاهمو میرم یه هیکل خوب می‌سازم با دوستام حرف میزنم با آبجیم میرم بیرون زندگی میکنم واسه خودم ولی هیچی اون جوری که میخام نیست 

این همون سنیه که همیشه میگفتم یه زندگی جدیدو واسه خودم رقم میزنم ولی چطوری داره میگذره=)... 

گذشته رو بخشیدم.. همه رو آدما رفتارا بدی ها... میخام تو لحظه زندگی کنم... حس خوبی دارم باهام خوب رفتار میکنه دوسم داره... کاش حالت زندگیم عوض نشه همینطوری بمونه... خانوادم و دوست دارم اما اخلاقشنو نه... جیرانیش❤️🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بهشون بگی خواسته هاتو،شده با جنگ بهشون برسی  وگرن چندین سال دیگه ،میشه عقده که چرا حرف نز ...

نمیشه الان صبح داشتن واسه پولی که قراره دست بابام برسه نقشه میچیدن در صورتی که بابام به من قول خرید گوشی داده بود=) 

گذشته رو بخشیدم.. همه رو آدما رفتارا بدی ها... میخام تو لحظه زندگی کنم... حس خوبی دارم باهام خوب رفتار میکنه دوسم داره... کاش حالت زندگیم عوض نشه همینطوری بمونه... خانوادم و دوست دارم اما اخلاقشنو نه... جیرانیش❤️🙂

دخترخوبم عزیزم 

رفتار پدرومادر ت اصلا صحیح نیست 

غصه نخورده دوستات موهاشونورنگ کردن بیخیال اینقدرنگ کنی اینقدابروبرداری که خسته بشی میدونم سنه حساسیه اما شما پاکدامنی کن وفقط فقطوفقط باخداخودت معامله کن ببین چطورخداهواتوداره

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
خب ،اگر بهت قول داده،بهش بگو ،فوقش میگه الان ندارم  ولی حرفتو زدی

مامانم برگشته بهم میگه برا چی پیله میکنی نداریم نداریم نداریم ولی برای کارهای دیگه و خرجای دیگه دارن 

عینکم خراب شده خودم کار کردم پولشو جمع کردم باز نمیخرن میگن ابجیت قسط داره باید به اون پول بدیم

خودم میفهمم شرایط سخته همچی گرونه ولی چیزای ساده بدون نیاز به پول رو هم ازم محروم میکنن 

حس میکنم آنقدر ازشون چیزی نخواستم که فکر میکنن همه بچها همینن

خب خودت کار کردی ،پولشو جمع کردی،دادی دست مامانت؟؟

نه دست خودمه میگم پاشو بریم یه چندجا فریم ببینیم هی امروز فردا میکنه 

چرا خودت تنها نمیری؟یا با دوستات ؟تنها نباید بری بیرون؟

خخخ مغازه تنها میرم گیر میده 

محلمون طوریه که مغازه ای نزدیکم ن نیست