سلام من 15 سالمه و کلاس دهمم از اول آذر تا حالا آنقدر فشار روم بوده که حس میکنم دارم دیوونه میشم سختی درسا یه طرف چند روز پیش المپیاد زیست هم شرکت کردم و عین چی دارم درس میخونم خونوادم خیلی رومخمن حالا شایدم خیلی نه ولی خوشم نمیاد ازشون یه ابرو برداشتن ساده نمیزارن انجام بدم دوستام همه موهاشون رنگ کردن من نمیگم کار اونا درسته ولی نمیخام به خاطر همچین چیز ساده ای خجالت بکشم گوشی درست درمونی هم نمیخورن برام الان نصف کلاسمون آیفون 13 دارن اونوقت من یه سامسونگ ساده هم ندارم🤦♀️ اختیارم دست خودم نیست برای یه مو کوتاه کردن ساده هم باید التماسشون کنم هفته پیش یواشکی نت خریدم که چهارتا فیلم درسی دانلود کنم و بخاطر علاقه ای که به خرگوش دارم هم چهار تا عکس ازاونا دیدم بعد امروز صبح مامانم اومده میگه اگه شارژ میخواستی به خودم میگفتی نکه قایمکی بگیری انگار بهشون بگم اونام میگن اوکی بیا
خیلی عصبی و حساس شدم در عرض 1 ماه تمام دوستای صمیمیمو از دست دادم و این حس که همیشه مزاحم و سربار همه ام هیچ وقت ولم نمیکنه چیکار کنم یکم شاد باشم از وقتی یادمه ناخونکاریو دوست داشتم بهشم رسیدم ولی همیشه با خودم میگفتم از 15 سالگی به بعدم میرم تجربی باگاهمو میرم یه هیکل خوب میسازم با دوستام حرف میزنم با آبجیم میرم بیرون زندگی میکنم واسه خودم ولی هیچی اون جوری که میخام نیست
این همون سنیه که همیشه میگفتم یه زندگی جدیدو واسه خودم رقم میزنم ولی چطوری داره میگذره=)...