2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم ۲ بودم گفت کمه  الان سما طبیعی باردار میشین؟

من بخاطر کیستم مانعی میتونه باشه واسم ولی از نظر ذخیره گفتش مشکلی نیستش همین الانم میتونی باردار بشی 

مگه شما چند سالته گلم؟

۲ اصلا کم نیست

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
من ۶سال پیش آزمایش am ام ۰/۱ بود و دکتر گفت فقط آی وی اف ولی من الان ۲تا بچه دارم طبیعی

کار خاصی کردین؟ 

یعنی بچه دار نمیشدین که دکتر اینطوری گقت؟ یا با اقدام باردار شدین؟

کار خاصی کردین؟  یعنی بچه دار نمیشدین که دکتر اینطوری گقت؟ یا با اقدام باردار شدین؟

سعی کردم تغذیه ام رو اصلاح کنم،،یه مدتی پیازدرمانی کردم بعدم زدم به بیخیالی همون ماه که بیخیال شدم ،شدم

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

من بخاطر کیستم مانعی میتونه باشه واسم ولی از نظر ذخیره گفتش مشکلی نیستش همین الانم میتونی باردار بشی ...

من ۲۶ گفتن کمه اخه بچه هم الان نمیخوام مجبورم جنین فریز کنم برای ای وی اف یعدا

سعی کردم تغذیه ام رو اصلاح کنم،،یه مدتی پیازدرمانی کردم بعدم زدم به بیخیالی همون ماه که بیخیال شدم ، ...

واقعا استسر خیلی تاثیر داره منم تو این دو سال خپاهرم مریض شد خودم یه بار سقط کردم فکنم واسه همونه

کار خاصی کردین؟  یعنی بچه دار نمیشدین که دکتر اینطوری گقت؟ یا با اقدام باردار شدین؟

آره دیگه تازه گفت درصد موفقیت آی وی اف هم ۴۰ درصده یعنی ممکن بود هزینه کنم و هیچی به هیچی بشه ...اما من همش میگفتم شاید دستگاه هاشون خراب بوده و جواب آزمایش اشتباهه...باورش نداشتم...فقط از خود خدا بخواه

من ۲۶ گفتن کمه اخه بچه هم الان نمیخوام مجبورم جنین فریز کنم برای ای وی اف یعدا

گل من اصلا اونقدرا کم نیستش نیاز نیست شما فریز تخمک بکنی این کارا همش دردسر و هزینه زیادیه من حتی این خانم ماما که بهم گفت اصلا نیاز نیست فریز بکنی با ابنکه تاطه من مجردم

هستم و درگیر کیست آندومتریوزم

شما تغذیتو عوض بکن قرص های تقویتی مثل قرص اوبواست خیلی موثبه برای تقویت تخمک ها 

اصلا دیگه نیاز نیست بری فریز

واقعا استسر خیلی تاثیر داره منم تو این دو سال خپاهرم مریض شد خودم یه بار سقط کردم فکنم واسه همونه

آره شک نکن...به بدنت فرصت بده...بالاخره سقط هم خیلی سخته عجله نکن خونسرد باش و به خدا توکل کن حتما میشه

استرس و فشار روانی رو اول از همه از خودت دور بکن 

فست فود حذف بکن 

قند و شکر و شیرینی حذف بکن 

غذاهای آماده و کنسروی و دارای مواد نگه دارنده حذف

کافئین کمتر استفاده بکن

آب زیاد بخور 

شاد باش 

قبل ساعت ۹ شام بخور و شبا رود بخواب و قبل از ساعت ۸ ونیم صبح هم زود بیدار بشو صبحونتو بخور 

لبنبات کم استفاده بکن

اگه یبوست داری درمانش بکن

روغن های کارخونه ای استفاده نکن 

بجاش از روغن کنجد و زیتون استفاده بکن

ورزش بکن

سبزیجات و میوه زیاد مصرف بکن

قرص های تقویتی زیاد مصرف 

بکن

مغزیجات زیاد بخور

خصوصا بادام