2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داروهاتم بخور

اما در کنارش اصلاح سبک کن

چون اصل این اختلال بخاطر سبک نادرست زندگیه

من تایم خوابمو دارم درست میکنم

قند های ناسالم و فست فود رو سعی دارم کنار بزارم

ورزش هم میکنم

آب هم روزی ۷ لیوان تا الان میخورم

درکنارش ویتاگنوس هم مصرف میکنم

منی ک هر روز با چندتا جوش گنده بیدار میشدم الان شده هر هفته ۲،۳ تا جوش ریز😍

ولی وزنم متعادله و پریودمم همیشه منظم بود.

ریزش موهامم بهتره

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

دارو چی میخوری  منم چند ساله درگیرم خیلی وزنم کم کردم ولی بازم دکتر میگه دارو بخور

کلی قرص هورمونی خلقیاتم کلا بهم ریخته اشفته شدم 

منم قند حذف کردم لاغر تر شدم ولی کلا ترجیح میدونم بدون دارو و اصلاح سبک جلو برم

داروهاتم بخور اما در کنارش اصلاح سبک کن چون اصل این اختلال بخاطر سبک نادرست زندگیه من تایم خوابمو ...

اخه با داروها اشفته شدم احساساتم کلا بهم ریخته بیقرار شدم نمیدونم چیکار کنم ولی مثل شما خوراکیای مضر کنار گذاشتم 

کلی قرص هورمونی خلقیاتم کلا بهم ریخته اشفته شدم  منم قند حذف کردم لاغر تر شدم ولی کلا ترجیح می ...

من فقط اسپیرونولاکتون و گلای وانس میخورم که سه نوع متفورمینه تاثیری تو خلقم ندارن نرمالم

اخه با داروها اشفته شدم احساساتم کلا بهم ریخته بیقرار شدم نمیدونم چیکار کنم ولی مثل شما خوراکیای مضر ...

داروهای هورمونی همینن متاسفانه

ولی یکم ادامه بدی شاید بدن عادت کنه

البته دکتر من از اول فقط همون‌ویتاگنوس رو داد ک‌گیاهیه

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

بنظرتون فقط با اصلا سبک جلو برم ؟

یمدت قطع کن حالا ک اصرار داری عزیزم

اصلاح سبک کن ، ببین چطور میشه

اصلش همون اصلاح سبکه

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت❤

❤️❤️