مادرشوهرم روزی سه بار بدون در زدن میاد خونمون.چند روز پیش بدون لباس بودم یهو اومد منم پریدم زیرپتو خودمو زدم به خواب(تاقبل اینکه منو ببینه) بعدش رفت بیرون غر زد. منم لباسمو پوشیدم رفتم بهش گفتم که لباس تنم نبوده بعدشم من باید شاکی بشم که چرا در نزده وارد میشی از این به بعدم در بزن یاالله بگوبعد بیا داخل.اونم رفت تو خونش بلندبلند متلک گفتن بعدشم تا چهار روز خونمون نیومد تا امروز که من بیرون بودم وقتی اومدم دیدم پیش شوهرم نشسته بعدشم اصلا به من محل نداد منم ندادم.بعدشم شوهرم رفت خوابید اونم دیگه رفتش.بنظرتون از این به بعد چطور باهاش رفتار کنم که کمتر بیادش ؟ قبلنم بهش بارها گفته بودیم که در بزنه بیاد داخل اما نمیدونم چرا گوش نمیده ، منم این مدت همش در رو قفل میکردم
حالاخوبه این میادمال من طبقه پایین اصلابالانمیاداگه من نرم ناراحت میشه باشوهرم دعوامیکنه .خودشم عیدنوروزاومده.سه ماه نرفتم اونم نیومدهمش گلایه میکردولی دیدم شوهرم نارحت میشه بازم من میرم واقعایه زن مغرورویک دنده ای هست
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.