2777
2789
عنوان

زندگی با مادرشوهر توی یک ساختمان

293 بازدید | 28 پست

مادرشوهرم روزی سه بار بدون در زدن میاد خونمون.چند روز پیش بدون لباس بودم یهو اومد منم پریدم زیرپتو خودمو زدم به خواب(تاقبل اینکه منو ببینه) بعدش رفت بیرون غر زد. منم لباسمو پوشیدم رفتم بهش گفتم که لباس تنم نبوده بعدشم من باید شاکی بشم که چرا در نزده وارد میشی از این به بعدم در بزن یاالله بگو‌بعد بیا داخل.اونم رفت تو خونش بلندبلند متلک گفتن بعدشم تا چهار روز خونمون نیومد تا امروز که من بیرون بودم وقتی اومدم دیدم پیش شوهرم نشسته بعدشم اصلا به من محل نداد منم ندادم.بعدشم شوهرم رفت خوابید اونم دیگه رفتش.بنظرتون از این به بعد چطور باهاش رفتار کنم که کمتر بیادش ؟ قبلنم بهش بارها گفته بودیم که در بزنه بیاد داخل اما نمیدونم چرا گوش نمیده ، منم این مدت همش در رو قفل میکردم

حالاخوبه این میادمال من طبقه پایین اصلابالانمیاداگه من نرم ناراحت میشه باشوهرم دعوامیکنه .خودشم عیدنوروزاومده.سه ماه نرفتم اونم نیومدهمش گلایه میکردولی دیدم شوهرم نارحت میشه بازم من میرم واقعایه زن مغرورویک دنده ای هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه درتون دسته اش از بیرون باز میشه عوص کن  وقتی میری خونشون در بزن میگه بیا تو نرو تا درو باز ...

از اون روز دیگه همش در قفل میکنم اما دلم نمیخواد دم به دقیقه بیاد اینجا.چطور باهاش رفتار کنم

حالاخوبه این میادمال من طبقه پایین اصلابالانمیاداگه من نرم ناراحت میشه باشوهرم دعوامیکنه .خودشم عیدن ...

کاش مال من اینجور بود نهایتش هفته یکبار میرفتم یک ساعت مینشستم .مال من دائم تو خونمه روزی سه بار میاد.شبا تا وقت خواب میشینه، صبحا هم اول وقت میادش

کاش مال من اینجور بود نهایتش هفته یکبار میرفتم یک ساعت مینشستم .مال من دائم تو خونمه روزی سه بار میا ...

عجب آدم بیکاریه

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
کاش مال من اینجور بود نهایتش هفته یکبار میرفتم یک ساعت مینشستم .مال من دائم تو خونمه روزی سه بار میا ...

هفته ای یه بارنمیگه دوست داره هروعده بریم خانم تنهانباشه تازه غذاروهم بااون بخوریم چون تنهاست .کلازندگی پیش مادرشوهرجهنمه بنظرم چون اصلاخوشی وازته دل خندیدن نیس.من منتظرم خدایه معجزه ای کنه ازاینجابریم