2777
2789
عنوان

جاری بزرگ

354 بازدید | 13 پست

اه یعنی‌ چی جاری بزرگم‌میاد من باید جلوش خم‌ و راست شم. رقتم نشستم مادرشوهرم گف چای بیار.اوردم یبار دیگه اوردنی استکاناشونو  نشستم از  تمیزها برداشنم😒یکم نشستم دیدم‌مادرشوهرم داره میره میوه بیاره(من بشینم‌اون بیاره)داره زشت میشه  زود گفتم تلویزیون روشنه برم خاموش کنم اومدمو نرفتم

(من و مادرشوهرم تو یه‌ساختمونیم)من ۲۷جاریم۴۰سالشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین اختلاف سنی و دارم و خودم و ملزممیدونم بهش احترام بذارم با اینکه اختلاف نظرات و عقیده زیاد داریم بهم اما هرجا باشم و باشیم برام فرق نداره اونم مث مادرشوهرم میبینم جون سنش بالاست نمیذارم بلند شه مادرشوهرم یا جاریم. نمیدونم شاید در تربیت ماها احترام به بزرگتر خیلی مهم بوده براهمین برا ما جا افتاده. 

منم همین اختلاف سنی و دارم و خودم و ملزممیدونم بهش احترام بذارم با اینکه اختلاف نظرات و عقیده زیاد د ...

احترام احترام مياره اميدوارم ايشون قدر محبتاتون رو بدونن

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

واقعااا خیلی بهتون فشار میاد؟؟.یا فقط چون اسمش جاریه یا خونه مادرشوهرید اینجوری میشید،،یه چای آوردن دوتا استکان شستن یه کاره فوق العاده عادی تو همه ی دنیاست اومدی تاپیک میزنی ؟ آدم خودش باید یه سری چیزا رو بفهمه دیگه خیلیم بد نیست که خونه مادرشوهرت حس صاحبخونه داشته باشی