2777
2789
عنوان

خانما قبلنم گفتم توجه نکردین🤨

1665 بازدید | 32 پست

فرکانس معجزه ۵۲۸ هرتز . 

فایل صوتی اش رو  دانلود کنین. بگذارید پلیر رو رو حالت تکرار. روزی ده الی پانزده دقیقه گوش کنین. 👍🏼

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نتیجه؟ این امواج گوش ندین باعث مشکلات مغزی و روانی میشه از من گفتن از شما نشنیدن

این فرکانس عالیه

من سالهاس گوش‌میدم

به من کمک زیادی کرده

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

ک چ بشه من اهنگامم با اپ تغییر فرکانس گوش میدم ک ضرر نکنه🙄

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نتیجه؟ این امواج گوش ندین باعث مشکلات مغزی و روانی میشه از من گفتن از شما نشنیدن

من که هر موقع گوش میکنم ارامش میگیرم کی گفته باعث مشکل میشه. بعضیا از همه چیز واهمه و دید منفی دارن. الان تو اتاق های عمل هم موسیقی پخش میکنن برای تمرکز و آرامش جراحا

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
این فرکانس عالیه من سالهاس گوش‌میدم به من کمک زیادی کرده

ع چ نظر ب چیا رسیدی؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

😪😪😪😪😪😪خودت گوش کن بابا چیکار بقیه داری

آخه ناراحت میشم اینقدر داغونن و استرس و ناراحتی دارن 

یه جا شنیدم میگفت هر چیزی رو گوش ندین سحر و جادو و دعا رو از طریق موسیقی میفرستند سمتتون و نابودتون ...

و اینکه گوش دادن مستمر این امواج سلولهای خاکستریه مغز و نابود میکنه و دچار اختلال اسکیزوفرنی و ..... میشه