2777
2789
عنوان

رفاقت

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 53 پست
باید تحقیق کنم دربارش 

تحقيق كن در ضمن همه ى مردا ديووونه نيستن

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  
رفیق خوب نعمته

من كه سعادت اين نعمت و ندارم

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تحقيق كن در ضمن همه ى مردا ديووونه نيستن

😅😅بله صدرصد ولی برا محض خنده بود 

ببشتر دیوونه میکنن 😒

زندگی به من یاد داد...... برای داشتن آرامش و آسایش..... امروز را با خدا قدم بردارم ..... و فردا را به اون بسپارم.....
😅😅بله صدرصد ولی برا محض خنده بود  ببشتر دیوونه میکنن 😒

😬😬😬

غیراینه 😅😅 برادر نماز توندی یاد منم باش التماس دعا 🙏

خودت از امروز نماز اول وقتتو ميخونى نماز شبتم ميخونم منو دعا ميكنى خواهر

خودت از امروز نماز اول وقتتو ميخونى نماز شبتم ميخونم منو دعا ميكنى خواهر

😒😒😒من ب تو میگم تو ب من سفارش میکنی؟ 🥴🥴

چشم نماز خوندم حتما 

زندگی به من یاد داد...... برای داشتن آرامش و آسایش..... امروز را با خدا قدم بردارم ..... و فردا را به اون بسپارم.....
😒😒😒من ب تو میگم تو ب من سفارش میکنی؟ 🥴🥴 چشم نماز خوندم حتما 

بخون ديگه مشكلت چيه تو كه عاشق فاطمه الزهرايى نماز بخون تورو خدا

بخون ديگه مشكلت چيه تو كه عاشق فاطمه الزهرايى نماز بخون تورو خدا

سعی میکنم اما نمیتونم جور نمیشه هر وقت ب یه نحوی