2777
2789
عنوان

رفاقت

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 53 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من نمیگردم ولی دیگر منو پیدا میکنن 

اووووه خوش به سعادتشون پس شما خيلى خوبى

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  
دقیقا 👌

نماز اول وقتتو بخون نماز شبتم بخون خدا كمكت ميكنه اگر ازش بخواى

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  
اووووه خوش به سعادتشون پس شما خيلى خوبى

نمیشه گفت خوبم همه مذ ی بدی داریم ولی دوست مجازی دارم 

زندگی به من یاد داد...... برای داشتن آرامش و آسایش..... امروز را با خدا قدم بردارم ..... و فردا را به اون بسپارم.....
نماز اول وقتتو بخون نماز شبتم بخون خدا كمكت ميكنه اگر ازش بخواى

نماز شب نمیدونم چطوریه حس. میکنم خیلی سخته 

زندگی به من یاد داد...... برای داشتن آرامش و آسایش..... امروز را با خدا قدم بردارم ..... و فردا را به اون بسپارم.....

[QUOTE=320835717]نمیشه گفت خوبم همه مذ ی بدی داریم ولی دوست مجازی دارم [/QUOTE

ادم خوب خيلى كم شده خيلى

نماز شب نمیدونم چطوریه حس. میکنم خیلی سخته 

نه بابا سخت چى كلا زير ٣٠ دقيقست بخون معجزشو ببين

[QUOTE=320835717]نمیشه گفت خوبم همه مذ ی بدی داریم ولی دوست مجازی دارم [/QUOTE ادم خوب خيلى كم شده ...

ارع 

ولی آدم خوبم هست

منم یه دوستی داشتم ۸ سال رفاقت داشتیم اما بخاطر جنس مخالف منو دور زد😶

امان از اين جنس مخالف كه چه بر سر رفاقت هاى چندين ساله مياره

رفیق خوب نعمته

به قول آزیتا ترکاشوند : در عصری زندگی میکنیم که شعبون بی مخها شدن روشنفکر و طرفدار دموکراسی در حالی که به مرده و زنده همه کار دارن و عربده کشان تا قبرم حتی دنبال ادما میرن 😏