2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکدوم از ما بای دیفالت دلیلی برای زندگی نداریم...باید بگردیم دلایلمونو پیدا کنیم
دیشب یه کاربری تاپیک زد ارزوی کوچک کنید...منم ارزو کردم امروز ماکارانی بخورم...و شام لازانیا داشتیم...
انقدر خوش حال شدم که به ارزوم رسیدم!😀
یه وقتهایی باید با چیز های الکی خوش بود...دیوونه بودن گاهی جوابه

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
هیچکدوم از ما بای دیفالت دلیلی برای زندگی ناریم...باید بگردیم دلایلمونو پیدا کنیم دیشب یه کاربری تاپ ...

منم ذوق کردم برات اینجوری تعریف کردی  

درخواست دوستی قبول نمیکنم باتچکر  
واقعا برات خشحال شدم اما احساس کنم هیچ چیز نه غذا نه تفریح هیچی خشحالم نمیکنه

ببین دست خودمونه...جدی میگم
باید یه وقتهایی دیوونه بود
خودم این مدت  تو فشار کاری و درسی عجیبی ام...
منم خیلی شنگول نیستم این روزا😂
ولی مجبوریم زندگی کنیم...با چیزهای کوچک با چیزهای قشنگ...دلخوشی هایی که شاید بشه بهشون گفت مسخره!!
زمانی که با عقلم هیچ راهی برای خوشحال بودن پیدا نمیکنم خاموشش میکنم
یه جمله هست میگه تا عاقلان راهی برای خوشحالی پیدا کنند ما دیوانگان هزاران بار خندیده ایم
یه وقتهایی شرایط یجوریه با راه حل خومون میتونیم حلش کنیم...یه فکری به حالش کنیم ...
اما مثلا الان من میبینم که خب من دارم زحمت خودم رو میکشم...دیگه بقیش که دست من نیست...این همه فشار و استرس و اعصاب خوردی و...
پس تو این شرایط که دیگه با منطق و راه حل و چاره اندیشی کاری از دستم بر نمیاد خودمو میزنم به اون راه...
میشم یه دختر بچه 5 ساله!:)

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
ببین دست خودمونه...جدی میگم باید یه وقتهایی دیوونه بود خودم این روزها تو فشار کاری و درسی عجیبی ام.. ...

من از نظر دوست خوب داشتن و درامدزایی حلال و دوری از گناه و موندن تو گذشته و اتفاقات گذشته و اینکه من کیم قراره چی کار کنم کمبود دارم و احساس میکنم درونم خلا ایجاد شده

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم
من از نظر دوست خوب داشتن و درامدزایی حلال و دوری از گناه و موندن تو گذشته و اتفاقات گذشته و اینکه من ...

همه اینهایی که گفتین ساعت ها میشه دربارشون حرف زد
خودشناسی رهاکردن گذشته قرار گرفتن پیش ادمهای درست...درامد زایی درست...دوری از خطا و....
حتما پیگیریش کنین
یا به تراپیست مراجعه کنین(اگه یه روانشناس خووووب گیر بیارین بهترین ایده است)
اما کتاب و بالا یردن اگاهیتون هم تو این زمینه میتونه بهتون کمک کنه...
باید خودتون همت کنین تا این خلا درونی رو پر کنین

همه اینهایی که گفتین ساعت ها میشه دربارشون حرف زد خودشناسی رهاکردن گذشته قرار گرفتن پیش ادمهای درست. ...

والا هر بار پیش روانشناس رفتم فقط حالم رو بدتر کرد و منو کوبید 

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم