2777
2789
عنوان

بعضی ها چقدر تو این سایت بدجنسن

228 بازدید | 11 پست

واقعا دیدگاهشون قضاوتشون حرفاشون. کاراشون خیلی بیرحمانست. یعنی میتونم بگم یزید به توان ده

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجازی جایه ک عقده هاشون خالی میکننن

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
مجازی جایه ک عقده هاشون خالی میکننن

والا من همه جور ادم تو این دنیا دیدم طرف خلافکار و ....همه اینجایی واقعا نوبرن به یزید گفتن زکی

والا من همه جور ادم تو این دنیا دیدم طرف خلافکار و ....همه اینجایی واقعا نوبرن به یزید گفتن زکی

بعداینک باهات بحث شون میشه میره توتاپیک هات میگردن ببین چ‌پیدامیکنن بزن توسرت 

خیلی یسری هاشون رومخ وعوضی ان

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

بعداینک باهات بحث شون میشه میره توتاپیک هات میگردن ببین چ‌پیدامیکنن بزن توسرت  خیلی یسری هاشون ...

دقیقا همینطوره والا احساس میکنم به بلوغ فکری نرسیدن نهایتا هجده سالشون باشه

دقیقا همینطوره والا احساس میکنم به بلوغ فکری نرسیدن نهایتا هجده سالشون باشه

بیشترشون همینه دیگ معلوم نیست پشت کاربری ها کی ان چندسالشونه 

منم اول مثل توناراحت میشدم ولی الان نه برام مهم نی 

توام حسابشون نکن 

بیشترشون همینه دیگ معلوم نیست پشت کاربری ها کی ان چندسالشونه  منم اول مثل توناراحت میشدم ولی ا ...

والا دلم میسوزه الان کلی دختر چهارده ساله تو تلگرام هست غافل از اینکه کلی منحرف جنسی حرف بد بهشون میزنه و گیف های بد براشون میفرسته نصیحتشونم کردنی فحاشی میکنن