2777
2789

بیمارم گفت خانم دکتر خیلی استرس دارم برای دندونم....

گفتم اگه یکی قراره بخاطر دندونت اینجا استرس داشته منم نه تو🫠...

بنده خدا فکر کرد کاربلد نیستم استرسش ۱۰ برابر شد😂😂

هوای همو داشته باشیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین الان 

بابام زنگ زد گفت آماده شو ببرمت قبرستون انقدر بی قراری نکنی 

پاشدم رفتم توی حیاط داشتم صورتمو میشستم 

بابابزرگمم داشت آتیش درست میکرد برای کباب😂😂

یکی در زد 

فکر کردیم بابامه گفت یالا بابابزرگم گفت بفرما داماد صداشم شبیه بابام بود 

منم با تاپ شلوارک گمونم یک دقیقه زل زدم تو چشمای مرده و فرار کردم بعدش😂😂

اومده بود گاز رو چک کنه 

خاک  بر سرم مرده کامل دیدم😑

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

بیمارم گفت خانم دکتر خیلی استرس دارم برای دندونم.... گفتم اگه یکی قراره بخاطر دندونت اینجا استرس دا ...

من یبار رفتم دندونپزشکی یکی از دوستام باهام صحبت میکرد بهش گفتم حرف نزن هواسم پرت میشه دکتر گفت فک کنم اونی که خوایش پرت شه منم نه تو🤣

‏مامانم يه جوري ميگه زودتر از 25سالگي نميزارم ازدواج كنی انگار كه خواستگاراي پشت در داد زدن بادب ...

خوشبحالت با مامانت 

مامان من میگه زودتر برو خونه بخت خیلی اذیت میکنی فک کنم خسته شدن ازم ولی خبر ندارن من تا ۳۰سالگی پیششونم🙂🙃😀

توی اتوبوس دوتا زن سر صندلی دعواشون میشه ، راننده میگه اونی که سنش بیشتر بشینه ، دوتا زن بهم نگاه می ...

یاد مدرسه افتادم

معلممون میخواست کسی بیاد تابلوها پاک کنه میگفت اونی که قدش بلند رشیده بیاد همه میرفتم ما هم بچه بودیم نمیدونستیم گولمون میزنه🤦🏻‍♀️🤷‍♀️

پدر بنده هر وسیله خرابی رو میخواد درست کنه 

اولین حرکتی که به ذهنش میرسه اینه که یه جاییش که درمیادو جدا میکنه فوتش میکنه بعدش میذاره سرجاش😂😂😂🤪🤪

هوای همو داشته باشیم