2777
2789
عنوان

عروسیه ....

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خاک تو سر همچین ادم هایی که با این کاراشون دل خیلی رو میشکنن خوب میمردندیه چند نفری رو هم اضافه دعوت ...

چرا باید دل بشکنه و توهین بشنون؟؟ خانواده داماد هیچی من فقط بخوام فامیل پدر و مادری خودم همرو دعوت کنم ۴۰۰_۵۰۰ نفر فامیل چون تعداد زیاده بعد داماد هم فامیلاش باشن میدونی خرج مراسم دیگ چقد میشه 

خاک تو سر همچین ادم هایی که با این کاراشون دل خیلی رو میشکنن خوب میمردندیه چند نفری رو هم اضافه دعوت ...

پولشون همونقد بوده فقط بژرگارو دعوت کردن مگه عروسی به کسی بدهکارن؟

پولی که باید خرج زندگیشون کننو بیاین ادم بیشتر دعوت کنن که یه مرد گنده قهر نکنه؟! مگه ۸ سالشه

شوهرتو دعوت نکردن؟ الان که فاطمیس عروسی گرفتن؟

26 ام شهادته هرشهری بستگی به عرفش از دوروزقبل وبعدش یابیشترعزانگه میدارن ایناانگارگفتن فقط شام میدن دیگه نمیدونم😕

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

میدونید چیه.پدرشوهر من بزرگترین پسره بچه هایش همش ازدواج کردن ولی اون یکی برادران بچه های  همشون مجرده کوچیکن.بخاطر این ناراحتیم که یا نباید برادرشوهرمو دعوت میکردن یاهم شوهر منم دعوت میکردن زیاد فاصله سنی ندارن که

جون عمتون درخواست ندین🤪

دیگ زمان قدیم نیس ۴۰۰_۵۰۰ تا مهمون دعوت کنی تمام بچهای خانواده بگی الان بزرگترا و پسر بزرگ اغلب دعوت ...

ماقدیما2هزارتابوده عروسیامون دیگه هرکی فامیلش کم بودهزارتا الان کم کمش فقط درجه یکا700نفر خب وقتی عروسی همه رفتی بعدمث فحش میمونه اونارو دعوت نکنی

ماقدیما2هزارتابوده عروسیامون دیگه هرکی فامیلش کم بودهزارتا الان کم کمش فقط درجه یکا700نفر خب وقتی عر ...

عروسی هرکس رفتی ک پولشو دادی کسی مفت نرفته قدیم ی پرس جوجه ۵ تومن بود الان ۱۵۰ شده حالا میوه شیرینی و غیره هم بزار روش اون عروس داماد بدبخت همینجوری تو فشار مالین فامیلی ک درک نداره بهتر ک باهات رفت و آمد نکنه دیگ 

نه عروسی هفته بعد پنجشنبست.ولی از الان دعوت کردن ما رو برا تالار دعوت کردن ولی بعد تالار فقط بزرگارو ...

یعنی اونایی که میرن تالار شام نمیدن😂بایدگشنه برگردن

اونوقت شاموجدا توخونه میدن😲 

این دیگه چه رسمیه یا رومی روم یازنگیه زنگ

نه عروسی هفته بعد پنجشنبست.ولی از الان دعوت کردن ما رو برا تالار دعوت کردن ولی بعد تالار فقط بزرگارو ...

وای دیگه ناراحت شدنتون چیه خب بدبختا عروسی گفتن بهتون خونشون جا نداره لابد

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
چرا باید دل بشکنه و توهین بشنون؟؟ خانواده داماد هیچی من فقط بخوام فامیل پدر و مادری خودم همرو دعوت ک ...

عزیز  به قول شما  اون ۴۰۰-۵۰۰ نفر که دست خالی نمیان

ولی یک در میون دعوت کردن بنظرم کار خیلی زشتیه 

که متاسفانه  داره رایج میشه کینه و کدورت هم بیشتر میشه

قدیم ها همه منتظر مراسم عروسی بودن که کمی خوش بگذرونن